AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Sony PRS-600 CZ černý

Zobraziť katalóg
Sony PRS-600 CZ černý
Elektronická čítačka kníh - ebook reader, - 6" Invisible Touch displej s elektronickým inkoustem, výdrž baterie 7500 stránek + 250 knih na interní paměti, přehrávač MP3, česká lokalizace
Kód:  OS051b2 Produktové číslo:  PRS600BC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PRS-600 CZ černý

Zaujímavá čítačka elektronických kníh od Sony, ktorá sa môže pochváliť príjemnými rozmermi a čiernobielym dotykovým displejom s uhlopriečkou 6 palcov.Vďaka černobílému displeji (zobrazí osem odtieňov sivej) založenom na technológii elektronického atramentu ponúkne pri čítaní podobný zážitok ako bežná kniha.Vďaka vnútornej pamäte 380 MB a dvoma slotom pre pamäťové karty so sebou môžete mať vždy ohromné množstvo kníh a iného čítania.Pred cestou ste tak ušetrení výberu, ktorú z kníh do batožiny pribaliť - jednoducho je vezmete všetky.Čítanie je spríjemnenie možnosťou zmeny písma, možnosťou zvýraznenia vybraných častí textu alebo vpisováním poznámok.

Výhodou sú aj rozmery a hmotnosť, takže čítačku môžete mať so sebou doslova kedykoľvek.Čítačka dokáže zobraziť textové dokumenty v celej rade formátov, medzi ktoré patrí Epub, PDF, TXT, RTF a po konverzii aj súbory Microsoft Word.Hodiť sa môže aj zobrazenie obrázkov alebo prehrávanie hudby (MP3, AAC).Knihy a ďalšie súbory sú do čítačky možné nahrať cez USB kábel (slúži zároveň na dobíjanie) alebo cez pamäťovú kartu.Jedno nabitie dodávané výdrže vystačí pre zobrazenie 7500 strán.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Čiernobiely dotykový displej založený na technológii Vizplex
Uhlopriečka obrazu 6 palcov, rozlíšenie 800 x 600 bodov
Podpora zobrazenie 8 odtieňov šedej farby

Pamäť:

Vnútorná pamäť s kapacitou približne 380 MB
Duálny slot pre pamäťové karty Memory Stick PRO Duo a SD

Podporované formáty:
Chránený text:Epub, PDF, BBeB Book
Nechránený text:Epub, BBeB Book, PDF, TXT, RTF, Microsoft Word (potrebná konverzia)
Obrázky:JPEG, PNG, GIF, BMP
Audio:MP3, AAC

Rozhranie:
miniUSB
Napájací konektor
3,5 mm audio jack

Napájanie:
Vstavaná Li-Ion batéria s výdržou pre otočenie 7500 stránok

Farebné prevedenie:
Čierne

Rozmery:
17,5 x 12,2 x 1 cm

Hmotnosť:
286 g

Dodávané príslušenstvo:

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PRS-600 CZ černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PRS-600 CZ černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PRS-600 CZ černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PRS-600 CZ černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PRS-600 CZ černý.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií