AD homeoffice PET

Sony PRS-900 CZ černý

Zobraziť katalóg
Sony PRS-900 CZ černý
Elektronická čítačka kníh - ebook reader, - 7.1" Touch displej s elektronickým inkoustem, výdrž baterie 12000 stránek, přehrávač MP3, 2GB int. paměti + SD/ SDHC nebo MMS PRO Duo + 250 knih na interní paměti, česká lokalizace
Kód:  OS053sb2 Produktové číslo:  PRS-900BC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PRS-900 CZ černý

Nová generácia čítačky elektronických kníh od Sony, ktorá sa novo dokáže pripojiť na mobilné bezdrôtové siete a sťahovať z ReaderStore (USA).Oproti predchádzajúcej verzii bol vylepšený dotykový displej, ktorý zobrazí už 16 odtieňov šedi a má vyššiu uhlopriečku a rozlíšenie.Vďaka technológii elektronického atramentu ponúkne pri čítaní podobný zážitok ako bežná kniha.Vnútorná pamäť bola zväčšená na 1,6 GB, takže si so sebou môžete vziať vždy ohromné množstvo kníh a iného čítania.Komu by to nestačilo, ešte stále možno užiť karty Memory Stick PRO Duo alebo SD.Pred cestou ste tak ušetrení výberu, ktorú z kníh do batožiny pribaliť - jednoducho je vezmete všetky.Čítanie je spríjemnenie možnosťou zmeny písma, možnosťou zvýraznenia vybraných častí textu alebo vpisováním poznámok.



Výhodou sú rozmery a hmotnosť, čítačku môžete mať so sebou doslova kedykoľvek.Dokáže zobraziť textové dokumenty v celej rade formátov, medzi ktoré patrí Epub, PDF, TXT, RTF a po konverzii aj súbory Microsoft Word.Hodiť sa môže aj zobrazenie obrázkov alebo prehrávanie hudby (MP3, AAC).Knihy a ďalšie súbory sú do čítačky možné nahrať aj cez USB kábel (slúži zároveň na dobíjanie) alebo cez pamäťovú kartu.Jedno nabitie vystačí pre zobrazenie 12000 strán.



Parametre a špecifikácie:



Displej:

Čiernobiely dotykový displej založený na technológii Vizplex

Uhlopriečka obrazu 7,1 palcov, rozlíšenie 600 x 1024 bodov

Podpora zobrazenia 16 odtieňov sivej farby



Pamäť:


Vnútorná pamäť s kapacitou približne 1,6 GB

Duálny slot pre pamäťové karty Memory Stick PRO Duo a SD/SDHC až do 32 GB



Podporované formáty:

Chránený text:Epub, PDF

Nechránený text:Epub, PDF, TXT, RTF, Microsoft Word (potrebná konverzia)

Obrázky:JPEG, PNG, GIF, BMP

Audio:MP3, AAC



Rozhranie:

miniUSB

Napájací konektor

3,5 mm audio jack



Bezdrôtová komunikácia:

Typ:HDSPA, UMTS, EDGE, GPRS

Frekvencia:850/1900 MHz

Vypínateľné

Využiteľné na území USA (Reader Store)



Napájanie:

Vstavaná Li-Ion batéria 3,7 V s výdržou pre otočenie 12000 stránok

Adaptér DC 5,2 V

Výdrž:2,5 týždňa, 7 dní so zapnutým bezdrôtovým prenosom



Ďalšie parametre a funkcie:

Možnosť zmeny veľkosti fontu

Možnosť označovania a písania do textu

Zabudovaný slovník The New Oxford American Dictionary SE

Kompatibilný s Windows aj Mac



Farebné prevedenie:

Čierne



Rozmery:

206 x 127 x 16 mm



Hmotnosť:

362 g



Dodávané príslušenstvo:

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PRS-900 CZ černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PRS-900 CZ černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PRS-900 CZ černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PRS-900 CZ černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PRS-900 CZ černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií