Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony PRS505SC stříbrný

Zobraziť katalóg
Sony PRS505SC stříbrný
Elektronická čítačka kníh - ebook reader, Sony PRS-505SC stříbrný, 6" displej s elektronickým inkoustem, výdrž bat. otočení 7500 stran (anglicky), přehrávač MP3
Kód:  OS050s2 Produktové číslo:  PRS505SC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PRS505SC stříbrný

Elektronická kniha spoločnosti Sony je veľmi zaujímavý výrobok s nádychom budúcnosti.Jedná sa o elegantný prístroj s displejom vyrobeným prostredníctvom technológie E-Ink (elektronický atrament), ktorý dokáže veľmi verne napodobniť vlastnosti skutočnej papierové knihy.A to prostredníctvom ostrej písma, jemného rozlíšenie a tiež veľmi dobrých pozorovacích uhlov.Navyše tiež oproti bežným LCD displejom len minimálne namahu oči a má niekoľkonásobne nižšiu spotrebu (vstavaný akumulátor v Sony PRS505SC postačí pre zobrazenie približne 7500 strán - displej odoberá energiu iba počas prekreslenia).

E-kniha od Sony podporuje celý rad formátov - BBeB Book, TXT, RTF, Adobe PDB a po úprave aj Microsoft Word.Okrem textov je možné tiež prehliadať obrázky vo formátoch JPEG, GIF, PNG alebo BMP a počas čítania kníh si tiež môžete pustiť obľúbené skladby vo formátoch MP3 a WMA (nutné dokúpiť slúchadlá).Vnútorná pamäť prístroja má kapacitu 192 MB, v prípade potreby ju potom možno ďalej rozširovať pamäťovými kartami Secure Digital (jedna s kapacitou 1 GB a přednahranými knihami je súčasťou balenia) a Memory Stick Duo.Pre prepojenie s počítačom poslúži dodávaný miniUSB kábel.

Knihy uložené v prístroji alebo na pamäťovej karte je možné pohodlne prechádzať, nechať si ich usporiadať podľa názvu alebo podľa autora alebo podľa dátumu, kedy boli nahraté do prístroja alebo na kartu.Samozrejmosťou je možnosť pridávať záložky.Počas čítania knihy si môžete pustiť na pozadí hudbu, je možné zmeniť orientáciu displeja naležato.Stránku knihy si môžete podľa potrieb zväčšiť alebo zmenšiť apodDokonca je možné prístroj uzamknúť na kód a prispôsobiť si celým radom ďalších nastavení.Vďaka Sony PRS505SC tak budete môcť mať so sebou vždy po ruke obrovské množstvo kníh v prístroji, ktorý je sám o sebe veľmi malý a poskytne naozaj dlhú výdrž na jedno nabitie batérií.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Uhlopriečka 6 palcov, zobrazenie 8 odtieňov šedi, 170 DPI
Technológia E-Ink (elektronický atrament)

Podporované formáty:
Text:BBeB Book (chránený i nechránený), TXT, RTF, Adobe PDF, Microsoft Word (nutný presun)
Obrázky:JPEG, GIF, PNG a BMP
Hudba:MP3, WMA

Vnútorná pamäť:
192 MB

Rozšírenie pamäte:
1x Slot pre pamäťovú kartu Secure Digital
1x Slot pre pamäťovú kartu Memory Stick Duo

Vstupy a výstupy:
MiniUSB
3,5 mm audio jack
Konektor na pripojenie nabíjačky

Napájanie:
Vstavaný Li-Ion akumulátor s výdržou na zobrazenie 8000 strán

Rozmery:
175 x 122 x 8 mm

Hmotnosť:
255 g

Dodávané príslušenstvo:
Ochranné puzdro
USB kábel
CD so softvérom
Dokumentácia
Pamäťová karta SD 1 GB s 250 knihami

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PRS505SC stříbrný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PRS505SC stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PRS505SC stříbrný. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PRS505SC stříbrný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PRS505SC stříbrný.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií