Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset – 500M Limited Edition

Zobraziť katalóg
Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset – 500M Limited Edition
4,8 5 hodnotení
Herné slúchadlá – bezdrôtové, Virtual Surround Sound 7.1 pre PS4/PS3/PS Vita s podporou PlayStation VR. Zväčšené skryté mikrofóny pre zreteľnú komunikáciu, dodávané s 3.5mm káblom
Kód:  MSX023j1 Produktové číslo:  PS719404576 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset – 500M Limited Edition Predaj skončil

Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset – 500M Limited Edition

Na trh práve prichádzajú vynikajúce slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset v limitovanej sérii 500 Milion Edition pre všetkých náruživých hráčov hier, milovníkov dobrej hudby alebo filmových trhákov. Tieto štýlové slúchadlá čiernej farby sú schopné uspokojiť aj toho najnáročnejšieho používateľa a renesančného človeka, ktorý sa zaujíma o viac ako jeden druh trávenia voľného času.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony PS4 Gold Wireless Headset 500 Milion Edition

  • Ohromujúce dizajnové spracovanie
  • Príjemné nosenie i po dlhšiu dobu
  • Integrovaný mikrofón s redukciou šumu
  • Vynikajúci zvuk vás odzbrojí
  • Možnosť zvoliť si ten správny mód posluchu
  • Až 8 hodín audio zážitku na jedno nabitie

Počúvanie ako z iného sveta

Vďaka technológii Virtual Surround Sound 7.1 vám bude poskytnutý dokonalý a čistý zvuk. Slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset vedia vymodelovať neopísateľnú zvukovú kulisu pri počúvaní hudby plnej dunivých basov, omračujúcich výšok a prekrásnych stredov. Pri sledovaní filmov a hraní hier sa budete cítiť ako priamo v strede diania. Vybuchujúce granáty, svištiace guľky alebo šepot nepriateľa vás ohromí a znásobí tak herný zážitok alebo filmový zážitok. V aplikácii Headset App si môžete stiahnuť rôzne herné alebo posluchové módy, ktoré vám sprostredkujú vybrúsený zvuk.

Vďaka integrovanému mikrofónu s redukciou okolitého šumu bude komunikácia so spoluhráčmi ľahká a vy budete o krôčik pred nepriateľom. Slúchadlá sa však dajú použiť aj pri chatovaní na Skype alebo v iných aplikáciách.

Herné slúchadlá, ktoré vás ohroma

Herné slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset 500 Milion Edition boli vyrobené pre dlhé a príjemné nosenie. Uzavreté mušle s vnútornou stielkou budú príjemne láskať vaše uši. Plastový most komfortne pripevní zariadenie na vašu hlavu a vy takmer neucítite, že ich vôbec nosíte. Slúchadlá vám môžu na jedno nabitie ponúknuť až 8 hodín audio zážitku. Na obrazovke konzoly si môžete overiť stav nabitia a silu hlasitosti. Príjemná je určite tiež možnosť prepínať medzi režimom pre hranie, film alebo počúvanie hudby. Produkt je kompatibilný s PlayStation 4, PlayStation 3 alebo prenosným PlayStation Vita.


Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset – 500M Limited Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset - 500M Limited Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold / Navy Blue Wireless Headset - 500M Limited Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold / Navy Blue Wireless Headset - 500M Limited Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset - 500M Limited Edition.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií