PET PET

Sony SHAKE 5

Zobraziť katalóg
Sony SHAKE 5
Minisystém CD prehrávač podpora MP3, FM tuner, 2400W (4x600W), diaľkové ovládanie, 2xUSB, BASS BAZUCA, DJ efekty, Bluetooth s NFC, Karaoke
Kód:  GS580d5 Produktové číslo:  SHAKE5KITHN.CE7 Stránky výrobcu

Sony SHAKE 5

Len poriadne debny zaistia tú pravú atmosféru. Audio systém od Sony v sebe kombinuje tie správne vlastnosti pre nezabudnuteľné tanečné večierky.

  • Celkový výkon 2400 W
  • Výrazné basy
  • Svetelné a zvukové efekty
  • Ovládanie na diaľku
  • FM/AM rozhlasové stanice

Poriadny výkon pre poriadnu hudbu


Rozhýbte párty a večery s grilovaním zvukom z 3pásmových reproduktorov s výkonom až 2400 W. Počúvajte rytmy, ktoré vás nenechajú v pokoji

Rozbehnite to naplno


Samostatné basové reproduktory a subwoofery, ktoré dosahujúc nízke a ultranízke frekvencie basov dodajú hudbe potrebnú dynamiku a dodajú každej párty tú správnu atmosféru.

Na diaľku


Nahrajte obľúbené skladby do svojho chytrého telefónu alebo tabletu pomocou technológie NFC - stačí sa nimi dotknúť audio systému. Streamujte hudbu z chytrého telefónu, notebooku alebo iného zariadenia pomocou technológie Bluetooth - bez použitia káblov.

Zábava všetkými smermi


Zažite atmosféru klubu vďaka LED diódam, ktoré sa synchronizujú s rytmom vašej hudby a prinášajú tak tú pravú svetelnú show, ktorá roztancuje naozaj každého.

Prehrávajte, nahrávajte


Dvojica USB portov vám neumožní len prehrávať hudbu z pripojených USB zariadení, ale tiež ju nahrávať. Páči sa vám hudba, ktorá práve hrá? Jednoducho pripojte druhé USB úložisko a hudbu si nahrajte.

Tá správna atmosféra


Vytvorte na párty úžasnú atmosféru pomocou efektov Flanger, Isolator, Sound flash a Phaser prístupných zo systému alebo na diaľku.

Parametre a špecifikácie:

Prostriedky prehrávanie:
Mechanika na CD (CD, CD-R, CD-RW, 8cm disk (CD)) (MP3)
NFC
Bluetooth
2x USB

Zvukový výstupný výkon:
Predný (RMS): 600 W x 4
Celkový výkon RMS: 2400 W

Funkcie zvuku:
Ekvalizér: HUDBA, FILM, FUTBAL, HRA
Funkcia Bass Boost: BASS BAZUCA
Priestorový

Svetelný efekt:
Kontrolka napájania (farba): Svetlo modrá
Efekt LED: FARBA/STYL LED
Osvetlené tlačidlá: BASS BAZUCA/BLUETOOTH/TLAČIDLÁ EFEKTOV DJ
Hlasitosť mikrofónu Karaoke

Rozmery:
Hl. jednotka bez stojanu: 504 x 165 x 350 mm
Hl. jednotka so stojanom: 504 x 192 X 350 mm
Reproduktor: 490 x 660 x 360 mm

Hmotnosť:
Hl.jednotka: cca 8 kg
Reproduktor: 25 kg

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony SHAKE 5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SHAKE 5.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií