Sony SHAKE-X30D

Zobraziť katalóg
Sony SHAKE-X30D
Mikrosystém CD / DVD / MP3 / Xvid / MPEG4, FM tuner s RDS, Bluetooth, LDAC, NFC, HDMI, USB, 2 mikrofónové vstupy, Karaoke,
Kód:  GS580h1 Produktové číslo:  HCDSHAKEX30.CEL Stránky výrobcu

Sony SHAKE-X30D

Masívny zvuk a odvážny dizajn robia tento systém centrom každej strany. Aby bola atmosféra pod pokožkou, Sony SHAKE-X30D má dobrý výkon. So sofistikovanými 2-pásmovými reproduktormi je zaručený vysoký hudobný výkon pri vysokej kvalite reprodukcie aj pri vysokej hlasitosti . Budete si vychutnávať hudbu v plnosti. Navyše reprodukcia zvuku sprevádza svetelné efekty a existujú aj DJ efekty.

Kľúčové vlastnosti audio systému Sony SHAKE-X30D

  • Systém pre milovníkov hudby a párty
  • Presná reprodukcia rozdelená na 2 prevodníky pre každý pás
  • Zvukový tlak Horn pre masívne basy po celej miestnosti
  • DJ a svetelné efekty, režim karaoke (potlačenie hlasu v skladbe)
  • Aplikácia pre ovládanie a pohodlné prehrávanie hudby z rôznych zdrojov
  • Okamžité pripojenie NFC cez Bluetooth (podpora prenosu LDAC)
  • DSEE obnovuje detaily digitálnej hudby
  • Funkcia ClearAudio + automaticky upravuje zvuk kvôli jasnosti
  • Pripojte viacero jednotiek SHAKE na vytvorenie Party Chain,

Veľkolepý zvuk zariadenia Sony SHAKE-X30D

Dôraz na počuteľnosť celého pásma dokáže produkovať trojcestné reproduktory. Unikátny reproduktor s tlakovou trubicou vytvára väčší tlak ako klasický subwoofer, čím zvyšuje hlasitosť zvuku. Pevná kužeľovitá membrána subwoofera si zachováva svoj tvar aj pri silných vibráciách, čo vedie k nahromadeným, jasným, nenarušeným basovým zvukom, ktoré môžete naozaj cítiť . Ak však v jednom prehľade máte malý výkon, môžete synchronizovať s ďalšou sadu.

Portfólio nosičov hudby

Streamte hudbu zo smartphonu, prenosného počítača alebo iného zariadenia cez Bluetooth - bez použitia káblov. S technológiou NFC, jediným dotykom so zariadením Sony SHAKE-X30D a ste pripravení. Na prehrávanie sú k dispozícii úložné priestory USB a optické disky CD a DVD, takže môžete tiež uvoľniť filmy alebo hudobné klipy pre inšpiráciu tanca. Pár portov USB vám umožní nielen prehrávať hudbu z pripojených zariadení USB, ale aj ju nahrávať. Máte radi hudbu, ktorá sa práve prehráva? Jednoducho pripojte druhý úložný priestor USB a odovzdajte hudbu.

Telefón ako ovládač Sony SHAKE-X30D

Ovládajte tanečný parket so špeciálnou aplikáciou Fiestable. Stiahnite si ho do vášho smartphonu a vychutnajte si bezdrôtové ovládanie všetkých nastavení zariadenia Sony SHAKE-X30D na párty. Zapnite farbu svetiel LED reproduktorov alebo experimentujte s DJ efektmi a mikrofónnymi zvukovými efektmi a dajte strane správnu atmosféru. Pomocou aplikácie Music Center (predtým SongPal) uvoľníte všetky svoje obľúbené skladby na dosah, či už sú uložené vo vašom počítači, na serveri alebo v obľúbenej hudobnej online službe.

Parametre a špecifikácia

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!
Šírka prehrávača
455 mm Hotovo!
Výška prehrávača
165 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
455 mm Hotovo!
Výška prehrávača
165 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
330 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
368 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
585 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
391 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony SHAKE-X30D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SHAKE-X30D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SHAKE-X30D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SHAKE-X30D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SHAKE-X30D.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií