Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Sony SRS-XB21, čierny

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB21, čierny
4,9 8 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, Bluetooth, NFC, výdrž batérie 12 h
Kód:  GS476f25a Produktové číslo:  SRSXB21B.CE7 Stránky výrobcu

Sony SRS-XB21, čierny

Prenosný bezdrôtový reproduktor s farebným osvetlením

S prenosným Bluetooth reproduktorom SONY SRS-XB21 môžete rozbehnúť tú pravú párty na záhrade, v parku či na pláži. S pomocou funkcie EXTRA BASS a vylepšeného režimu pre živý zvuk je zaistená špičková zvuková reprodukcia s vysokou dynamikou a dokonalým priestorovým efektom. Vďaka kompaktným rozmerom reproduktor ľahko vložíte do tašky alebo batohu, takže ho môžete nosiť stále pri sebe.


Svetelné efekty

Zažiari na každom večierku

Určite uznáte, že bez poriadnych svetelných efektov sú párty nudné. Práve preto je reproduktor Sony SRS-XB21 vybavený novými blikajúcimi radovými svetlami, ktoré sa synchronizujú v rytme vašich obľúbených skladieb a dodajú večierku tú pravú atmosféru.

Wireless Party Chain

Zapojte sa do rytmu

Funkcia Wireless Party Chain umožní vzájomne prepojiť až sto bezdrôtových reproduktorov pomocou technológie Bluetooth. Vďaka tomu môžete synchronizovať hudbu aj osvetlenie tak, aby všetci mohli tancovať v rovnakom rytme. Svetelné efekty potom môžete ľahko ovládať pomocou intuitívnej mobilnej aplikácie Fiestable.

Vodoodolná konštrukcia

Odolnosť proti vode a prachu

Reproduktor je pripravený na používanie vo vonkajšom prostredí aj za nepriaznivých klimatických podmienok. Vďaka krytiu IP67 je zariadenie mimoriadne odolné proti vode, korózii i prachu, takže ho môžete vziať so sebou do lesa, na pláž a dokonca aj do bazéna. Navyše vďaka inovatívnej konštrukcii odolá aj nárazu a pádu z výšky 1,2 m.

Funkcia Live Sound

Jedinečný priestorový zvuk

Stačí stlačiť tlačidlo LIVE SOUND a počúvanie hudby sa posunie na úplne novú úroveň. Oživte svoj večierok jedinečným zážitkom priestorového zvuku a vytvorte tak dokonalú festivalovú atmosféru všade tam, kde sa práve nachádzate.

Duálny 42 mm reproduktor

Špičkový duálny 42 mm reproduktor sa postará o silný zvuk s bohatými basmi. Kvalitnejšiu reprodukciu zaistí jeho kužeľovitá konštrukcia so sľudovou membránou. Vďaka vysokej dynamike zaistí hlasité počúvanie vo väčších priestoroch, takže sa o hudbu môžete podeliť aj so svojimi priateľmi.


Výdrž až 12 hodín

Integrovaná batéria sľubuje až 12-hodinovú výdrž, takže vás v priebehu večierku nenechá v štichu a zaistí neprerušené počúvanie hudby až do rána. Prehrávanie i hlasitosť jednoducho nastavíte na dotykovom ovládacom paneli, ktorý sa nachádza na vrchnej strane reproduktora.


Bezdrôtové počúvanie

Bezdrôtové počúvanie

Vďaka bezdrôtovej technológii Bluetooth s možnosťou prepojenia telefónu cez rozhranie NFC môžete ľahko streamovať hudbu z vášho mobilného zariadenia. Stačí telefón priblížiť ku reproduktoru, spárovať a zvoliť playlist vašich obľúbených skladieb.

Funkcia Party Booster

Oživte každú párty

Funkcia Party Booster umožňuje vytvárať rôzne zvukové efekty ako je napríklad škrabanie, zvuky virblu, basového bubna či kravského zvonca. Hlasitosť môžete ovládať pomocou dotyku – jemný zvuk získate ľahkým kliknutím, alebo ho zosilnite poriadnu ranou. Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB21 sa tak stane ideálnym parťákom na každú párty.


Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!
Určenie
K mobilu Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potrebuji vedet waty 8,16.20,30??? Bez teto informace nemuzu prece koupit

jde tento reproduktor propojit i kabelem ? Např. s počítačem, mix pultem... Díky

Zdravím, drží vám stabilitu pripojenia? A výdrž batérie? Mam tento reprak a seka a zachviľu sa vybije

Je hlasitejsi jbl charge 3 alebo sony xb21 ?

Ke hlasitejsi jbl flip 3 alebo sony xb21?

Kolko ma wattov ?

Dobry den, daji se svetelne efekty vypnout nebo se pri poslechu spousti automaticky? Dekuji, David

Dobrý deň. Je tento produkt lepší než jeho starsia generacia xb20? Ide mi o kvalitu zvuku a dobre basy a o najmenšie skreslenie.

Hlasi mi to... PLEASE CHARGE... Co by to mělo být??

Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB21, čierny
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB21, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB21, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB21, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB21, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB21, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií