Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SRS-XB22 čierny

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB22 čierny
5 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20000 Hz, 3.5mm jack, Bluetooth, NFC, certifikácia IP67, podpora AAC, LDAC a SBC, výdrž batérie 12 h
Kód:  GS476f28a Produktové číslo:  SRSXB22B.CE7 Stránky výrobcu

Sony SRS-XB22 čierny


Zvuková reprodukcia ako naživo

Kompaktný a štýlový reproduktor Sony SRS-XB22 sa hodí nielen na každú párty, ale napríklad aj na pokojné posedenie niekde na deke v prírode alebo niekam na dobrodružné výlety. Nielenže sa pýši ľúbivým a kompaktným dizajnom, ale tiež disponuje dvoma 42 mm reproduktormi a pasívnym žiaričom. Pripojiť k svojmu zariadeniu ho môžete pomocou bezdrôtových technológií akými sú NFC a Bluetooth 4.2. Reproduktor je možné použiť aj ako handsfree zariadenie. Integrovaná Li-Ion batéria vydrží poháňať reproduktor až po dobu 12 hodín. Reproduktor Sony SRS-XB22 môžete postaviť na bok i na výšku.



S reproduktorom Sony SRS-XB22 bude každá párty famózna



Veľa muziky v malom balení

So svojimi malými rozmermi sa zmestí kamkoľvek. Môžete si ho dať v kľude do batohu a vydať sa v ústrety novým zážitkom, alebo usporiadať párty na nejakom netradičnom mieste. Fantázii sa medze nekladú. Kam pôjdete vy, môžete vziať Sony SRS-XB22 so sebou.



Sony SRS-XB22

EXTRA BASS

Táto technológia vám dopraje poriadny zvuk, ktorý rozhýbe každú párty. Dva pasívne žiariče v kombinácii s dvoma širokopásmovými reproduktormi oživia nejednu akciu.

Sony SRS-XB22

Ovládanie pomocou aplikácie

S pomocou Sony | Music Center aplikácie môžete priamo z parketu ovládať nielen hlasitosť hudby, ale tiež aj aké skladby sa budú hrať, alebo zmeniť režim zvuku tak, aby vyhovoval danej skladbe.

Sony SRS-XB22

Dlhá výdrž batérie

Reproduktor dokáže vyhrávať až 12 hodín, takže večierok sa môže pretiahnuť s prehľadom aj do druhého dňa. Ak budete využívať aj funkciu EXTRA BASS, tak si užijete približne 10 hodín neutíchajúcej zábavy.


Pulzujúce farby

Každá správna akcia potrebuje aj solídne osvetlenie. Preto je reproduktor Sony SRS-XB22 vybavený blikajúcimi prúžkovými svetlami, ktoré sú zladené s rytmom hudby.

Funkcia Party Booster

Reproduktor disponuje intuitívnym ovládaním, ktoré sa perfektne hodí k &bdquot;párty režimu&ldquot;. Klopaním na rôzne miesta reproduktora môžete vytvárať zvuky, akými môžu byť škrabanie, zvuky virblu, basového bubna alebo kravského zvonca. Proste ďalší zábavný element navyše! U reproduktoru Sony SRS-XB22 môžete hlasitosť ovládať silou: pre zoslabenie zvuku stačí poklepanie a pre zosilnenie do neho dať poriadnu ranu.

Wireless Party Chain

Pomocou Bluetooth môžete prepojiť až neuveriteľných 100 bezdrôtových reproduktorov, ktoré sa spoločne synchronizujú v prehrávaní aj osvetlení, aby všetci mohli tancovať v rovnakom rytme. Svetelný efekt môže byť čisto náhodný, alebo v kruhu.


Sony SRS-XB22

Prachuvzdorný

Reproduktor Sony SRS-XB22 disponuje vysokou odolnosťou vďaka krytiu IP67. Môžete si ho tak vziať takmer kamkoľvek, pretože ani prach, piesok alebo slaná voda mu nevadí.

Sony SRS-XB22

Úplne umývateľný

Certifikované krytie IP67 zaistí reproduktoru odolnosť proti vode. Ak ste napríklad pri bazéne a reproduktor vám spadne, nič nie je stratené, on to ustojí.

Sony SRS-XB22

Odolný reproduktor

Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XB22 bol podrobený podrobným testom, ktoré overili, že môže byť vystavený odieraniu, tvrdým nárazom a úderom, ktoré môžu byť súčasťou každodenného používania.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!

Charakteristika

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX7 Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
20,1 cm Hotovo!
Hĺbka
7,2 cm Hotovo!
Výška
6,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,54 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dají se světelné efekty vypnout ? Děkuji za info

Blikají ty světla v různých barvách nebo pouze v jedné u tohoto typu. děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jaky výkon ma bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB22? Předem dekuji za odpoved'

Dobry den mam otazku mam reproduktor sencor sirius ss ma 30 w zda se mi nedostacujici. Je tenhle lepsi prosim dekuji

Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB22 čierny
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB22 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB22 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB22 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB22 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB22, fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií