PET PET

Sony SRS-XB30, čierna

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB30, čierna
5 7 hodnotení
Bluetooth reproduktor - prenosný, bluetooth 4.2, NFC, Extra Bass, handsfree, funkcia Pair - možnosť spárovania s druhým XB30 a vytvorenia stereo zvuku, Wireless Party Chain, SongPal, vodoodolný, farebné svetlené efekty a blikajúci stroboskop, USB port na nabíjanie, výdrž až 24 hodín
Kód:  GS476f31 Produktové číslo:  SRSXB30B.EU8 Stránky výrobcu

Sony SRS-XB30, čierna

Reproduktor Sony SRS-XB30 je prenosný a dokáže hrať 24 hodín. Skvele sa hodí aj do spoločnosti, má dostatočný výkon a poriadny zvuk. Celý reproduktor kopírujú LED svetlá, ktoré blikajú podľa tónov v hudbe, a tak jej dodávajú správny elán. Reproduktor môžete spárovať s ďalšími typmi rovnakého radu a vytvoriť si napríklad domáce kino. Reproduktor môžete použiť ako externý zdroj na nabíjanie. Konštrukcia reproduktora je vodoodolná, preto sa nemusíte báť kontaktu s vodou.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečná vodoodolná konštrukcia
  • Stroboskopické svetlá
  • Výdrž batérie až 24 hodín
  • Reproduktor môže slúžiť ako powerbanka
  • Jednoduché ovládanie
  • Farba: čierna

Konektivita

K reproduktoru sa môžete pripojiť pomocou technológie bluetooth alebo NFC. Dosah spojenia je až 10 metrov. Na ľahké ovládanie svetiel a hudby poslúži mobilná aplikácia, ktorú si môžete nainštalovať na svoj telefón či tablet.

 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký má tento reproduktor výkon a jaká je reprodukce zvuku oproti modelu srs xb2 ?

Dobrý den chci vědět jaký výkon má tento BT. Chci se taky zeptat jestli je lepší koupit sony srs-xb30b, xb40b, jbl flip 3 nebo 4. Popřípadě chci vědět důvod, děkuju za co nejrychlejší odpověď

Dobrý den. Mám dotaz, jestli se k reproduktoru dá připojit více zařízení najednou, jako např. u Bose Soundlink mini 2 a střídat je v přehrávání. Pro upřesnění: Já dám pauzu a hraje někdo jiný, on dá pauzu a hraje někdo třetí atd. Děkuji za odpověď.

Dobry den mam taku otazku kupil som tento reproduktor xb30 a pisalo tam ze vydrz baterie je 24hodin no mne pri zapnutom extra bass a zapnutymi svetlami na zhruba 75% vykonu hlasitosti sa vybil zhruba za 3hodiny je to chybny kus mal by som ho reklamovat alebo je to normalna vydrz ? A tiez ked podrzim tlacitko na zistenie stavu baterie tak mi len povedalo ked bol na plno ak som ho dobre rozumel ze "only charge" potom neskor povedal 50% a potom 20% a potom sa vypol je to chyba ? Alebo to hovoti len orientacne ?

Je kvalitou reprodukcie hudby porovnateľný tento BT reproduktor Sony SRS-XB 30 s PC reproduktormi Creative Gigaworks T20 Series II?

Prosím o radu, ktorý BT reproduktor doporučujete, Sony SRS-XB30 alebo JBL Flip 3? Ceny sú veľmi podobné.

Dobrý den, prosím o odpověď, zda u těchto reproduktorů (SONY SRS-XB 30 (20) jde zcela vypnout při přehrávání hudby barevné osvětlení a stroboskopy. Děkuji za odpověď.

Dobrý den prosim o radu vyběru reproduktoru, vaham mezi sony xb30 a nebo jbl flip 3 popřipadě creative sound blaster ROAR 2 moc děkuji za radu

jdou zapnout pouze stroboskopy bez barevného podsvícení ??

Koľko watový je tento reproduktor?

Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB30, čierna
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB30, čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB30, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB30, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB30, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB30 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií