Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony SRS-XB41, čierny

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB41, čierny
4,9 14 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, Bluetooth, NFC, výdrž batérie 24 h
Kód:  GS476f43a Produktové číslo:  SRSXB41B.EU8 Stránky výrobcu

Sony SRS-XB41, čierny

Prenosný bezdrôtový reproduktor s farebným osvetlením

S prenosným Bluetooth reproduktorom SONY SRS-XB41 môžete rozbehnúť tú pravú párty na záhrade, v parku či na pláži. S pomocou funkcie EXTRA BASS a vylepšeného režimu pre živý zvuk je zaistená špičková zvuková reprodukcia s vysokou dynamikou a dokonalým priestorovým efektom. Vďaka štýlovému osvetleniu, ktoré ľahko nastavíte pomocou mobilnej aplikácie, si s reproduktorom Sony navodíte tú pravú festivalovú atmosféru.


Štýlové osvetlenie

Zažiari na každom večierku

Reproduktor SONY SRS-XB41 je vybavený farebnými blikajúcimi svetlami, ktoré sú navyše plne synchronizované s rytmom hudby. Novinkou je štýlový svetelný pás lemujúci okraje reproduktora, ktorý vynikne hlavne v noci a postará sa o dokonalú svetelnú show.

Wireless Party Chain

Zapojte sa do rytmu

Funkcia Wireless Party Chain umožní vzájomne prepojiť až sto bezdrôtových reproduktorov pomocou technológie Bluetooth. Vďaka tomu môžete synchronizovať hudbu aj osvetlenie tak, aby všetci mohli tancovať v rovnakom rytme. Svetelné efekty potom môžete ľahko ovládať pomocou intuitívnej mobilnej aplikácie Fiestable.

Vodoodolná konštrukcia

Odolnosť proti vode a prachu

Reproduktor je pripravený na používanie vo vonkajšom prostredí aj za nepriaznivých klimatických podmienok. Vďaka krytiu IP67 je zariadenie mimoriadne odolné proti vode, korózii i prachu, takže ho môžete vziať so sebou do lesa, na pláž a dokonca aj do bazéna. Navyše vďaka inovatívnej konštrukcii odolá aj nárazu a pádu z výšky 1,2 m.

Priestorový zvuk Live Sound

Jedinečný priestorový zvuk

Stačí stlačiť tlačidlo LIVE SOUND a počúvanie hudby sa posunie na úplne novú úroveň. Oživte svoj večierok jedinečným zážitkom priestorového zvuku a vytvorte tak dokonalú festivalovú atmosféru všade tam, kde sa práve nachádzate.

Duálny 58mm reproduktor

Špičkový duálny 58 mm reproduktor sa postará o silný zvuk s bohatými basmi. Kvalitnejšiu reprodukciu zaistí jeho kužeľovitá konštrukcia so sľudovou membránou a veľkým výkyvom. Aj na rozsiahlom priestranstve bude prehrávaná hudba veľmi dobre počuteľná, takže môžete vaše hudobné zážitky zdieľať i s veľkou partiou priateľov.


Výdrž až 24 hodín

Batéria sľubuje až 24-hodinovú výdrž, takže reproduktor SRS-XB41 vydrží na večierku určite dlhšie ako vy. Vďaka praktickému USB portu na boku zariadenia môžete v prípade núdze dobiť batériu vášho mobilného telefónu. Prehrávanie i hlasitosť jednoducho nastavíte na dotykovom ovládacom paneli, ktorý sa nachádza na vrchnej strane reproduktora.


Bezdrôtové počúvanie

Bezdrôtové počúvanie

Vďaka bezdrôtovej technológii Bluetooth s možnosťou prepojenia telefónu cez rozhranie NFC môžete ľahko streamovať hudbu z vášho mobilného zariadenia. Stačí telefón priblížiť ku reproduktoru, spárovať a zvoliť playlist vašich obľúbených skladieb.

Funkcia Party Booster

Oživte každú párty

Funkcia Party Booster umožňuje vytvárať rôzne zvukové efekty ako je napríklad škrabanie, zvuky virblu, basového bubna či kravského zvonca. Hlasitosť môžete ovládať pomocou dotyku – jemný zvuk získate ľahkým kliknutím, alebo ho zosilnite poriadnu ranou.


Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
24 h Hotovo!
Určenie
K mobilu Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
24 h Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hraje lépe jbl extreme nebo tento reproduktor

Dobrý den, kdy bude zase sleva, třeba zase na 4500kč? Protože 5500kč je hodně peněz.

Dobrý den, je lepší tento reproduktor nebo "The House of Marley Get Together"

Jde spárovat se srs xb32?

Dobrý den. To že reproduktor má dobré bassy, to už vím. Ale jak jsou na tom středy a výšky? Má dobré středy a výšky?

Jestli bych se mohl zeptat jaký reprák je lepší Sony srs xb 32 a nebo Sony srs xb 41 děkuji

Zdravím, tenhle, nebo Marshall Stockwell? Díky

Tento reproduktor alebo Charge 4? obidva sú v skoro rovnakej cene takže newiem... Jbl som mal už 3 krát a nesklamal ale ten sony tiež nemusí byť zlý. Ktorý bude mať lepšie basy, výšky, kvalitu zvuku a max hlasitosť? ďakujem

Dobrý den, je možné přejmenování zařízení? Děkuji

Dobrý. Den chci se zeptat jestli má tenhle reproduktor problém jako xb 40 a to je ten že když klesne baterie pod 80% reproduktor nejede na max

123
Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB41, čierny
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB41, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB41, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB41, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB41, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB41, fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií