Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Sony SRS-XB43 modrý

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB43 modrý
4,9 8 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, k mobilu a párty, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, NFC, certifikácia IPX7, podpora AAC, LDAC a SBC, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 24 h
Kód:  GS476f43b2 Produktové číslo:  SRSXB43L.EU8 Stránky výrobcu

Sony SRS-XB43 modrý

S Bluetooth reproduktorom Sony SRS-XB43 si urobíte vlastný festival kdekoľvek

Je to tu, nový reproduktor od Sony dorazil – SRS-XB43. Ide o prenosný Bluetooth reproduktor, ktorý má výkonu na rozdávanie. Batéria reproduktora Sony SRS-XB43 sľubuje až 24-hodinovú výdrž, pričom s aktívnou funkciou EXTRA BASS, ktorá ešte zlepší basové tóny, môžete prehrávať svoje playlisty až 14 hodín. Špeciálne tvarované reproduktory zabezpečia skvelé zvukové podanie. So Sony SRS-XB43 spárujete svoje smart zariadenie pomocou Bluetooth rozhrania alebo pomocou NFC, pričom cez aplikáciu Sony | Music Center možno ovládať reproduktor napríklad aj z tanečného parketu.

Kľúčové vlastnosti reproduktora Sony SRS-XB43

  • Výdrž batérie až 24 hodín (14 so zapnutou funkciou EXTRA BASS)
  • Modré farebné vyhotovenie
  • Na pripojenie k vášmu telefónu poslúži Bluetooth alebo NFC
  • Odolnosť podľa špecifikácie IP67 – odolá prachu i vode
  • Diaľkové ovládanie cez aplikáciu Sony | Music Center (dostupná pre iOS i Android)
  • Možnosť prepojenia až 100 kompatibilných reproduktorov
  • Zabudovaný mikrofón na vybavenie hovorov
  • Kompaktné rozmery umožnia reproduktor zobrať všade so sebou
  • Špeciálny tvar reproduktora zabezpečí lepší zvuk s nižším skreslením
  • Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel na reproduktore
  • LIVE SOUND
  • Nabíjanie externého zariadenia cez USB
  • S-Master zosilňovač

Odolný prenosný reproduktor s hutným zvukom

Vyrazte na cesty a užite si hutný a kvalitný zvuk bez kompromisov s prenosným reproduktorom Sony SRS-XB43, ktorý bol navrhnutý tak, aby sprostredkoval nízke aj vysoké tóny a ukázal vám, ako majú znieť basy. Prístroj je tvorený celkom 4 reproduktormi – 2 hlavné disponujú technológiou EXTRA BASS, ktorá obohatí basy a 2 postrannými pasívnymi reproduktormi.

Sony SRS-XB43 je reproduktor, ktorý niečo vydrží

Prenosný reproduktor Sony SRS-XB43 sa pýši odolnosťou podľa špecifikácie IP67, takže mu za žiadnych okolností neublíži vonkajšie prostredie. Či už ste len za domom, na výlete v lese, pri bazéne či na pláži, prach ani voda reproduktor Sony SRS-XB43 neohrozí. Prenosný reproduktor dokonca môžete opláchnuť pod tečúcou vodou. Vďaka odolnej konštrukcii sa nemusíte báť, žeby reproduktoru Sony SRS-XB43 ublížilo dennodenné zaobchádzanie. Neustále prenášanie, ktoré tu a tam prinesie nejaký náraz, reproduktoru neublíži.

Tvar X-Balanced od Sony

Ide o novinku z dielne Sony, ktorá zaistí ešte väčšiu zvukovú kvalitu, zlepší akustický tlak, zníži skreslenie prehrávaného obsahu. S Bluetooth reproduktorom Sony SRS-XB43 si užijete nebývalú kvalitu zvuku.

Sony SRS-XB43

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

X-Balanced

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB43 nemá bežnú kruhovú membránu, ale takmer obdĺžnikový tvar, ktorý ešte zlepšuje celkovú kvalitu zvuku.

Sony SRS-XB43

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zlepšenie akustického tlaku a zníženie skreslenia

Membrána reproduktorov je špeciálne navrhnutá tak, aby jej tvar nebol pravidelný. Vďaka tomu je akustický tlak väčší a reproduktor Sony SRS-XB43 tak sprostredkuje úchvatné basy.

Prenosný reproduktor Sony SRS-XB43 zaistí maximálnu kvalitu zvuku

Vnútri reproduktora sa nachádza veľa ďalších technológií, vďaka ktorým Sony SRS-XB43 exceluje a podáva mimoriadne kvalitný zvuk.

Sony SRS-XB43

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zosilnená prachotesná membrána

Vystužená protiprachová membrána zaistí Bluetooth reproduktoru Sony SRS-XB43 kvalitný a čistý zvuk bez kompromisov.

Sony SRS-XB43

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Výškový reproduktor zaistí zlepšené výšky

Reproduktor Sony SRS-XB43 kombinuje woofer na zabezpečenie dobrého zvuku od nízkych po stredné tóny, zatiaľ čo výškový reproduktor sa postará o čisté výšky.

Sony SRS-XB43

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony SRS-XB43 disponuje bočnými pasívnymi reproduktormi

Aby ste si mohli užiť poriadne basy ako sa patrí, tak je reproduktor Sony SRS-XB43 vybavený bočnými pasívnymi reproduktormi.

Reproduktor Sony SRS-XB43 vám poskytne živý zvuk

Užite si svoju obľúbenú hudbu, akoby ste boli priamo na živom koncerte. Reproduktor Sony SRS-XB43 vytvára unikátnu trojrozmernú zvukovú kulisu. Meniče reproduktora sú skonštruované a nastavené pod takým uhlom, aby sa zvuk šíril do širšieho priestoru.

Prepojte viac reproduktorov

Rozbehnite to vo veľkom a prepojte pomocou Bluetooth technológie až 100 kompatibilných reproduktorov dohromady a užite si zvuk ako z veľkej festivalovej stage.

Sony | Music Center

Cez inteligentnú aplikáciu Sony | Music Center budete môcť ovládať Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB43 aj z tanečného parketu. Pohodlne tak pustíte váš obľúbený playlist, prepnete skladby alebo zmeníte zvukové módy.

Aplikácia Fiestable

Využite možnosť vytvoriť si vďaka reproduktoru Sony SRS-XB43 jedinečnú svetelnú show. Cez aplikáciu Fiestable si môžete nastaviť vami požadovanú farbu a dokonca ovládať prehrávanie gestami.

Zabudovaný mikrofón

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB43 má v sebe zabudovaný mikrofón, vďaka ktorému môžete úplne pohodlne vybavovať telefónne hovory.

Umiestnite reproduktor ako chcete

Sony SRS-XB43 môže v pokoji stáť alebo ležať. Záleží len od vás, akú pozíciu preferujete.

Stabilné pripojenie cez Bluetooth alebo NFC

K svojmu smart zariadeniu môžete reproduktor Sony SRS-XB43 pripojiť pomocou Bluetooth rozhrania vo verzii 5.0 alebo vďaka NFC.

Port USB-C a možnosť nabíjania telefónu

Na nabíjanie prenosného reproduktora Sony SRS-XB43 slúži kábel typu USB-C. Ak chcete, možno reproduktor využiť aj ako powerbank pre váš slabnúci mobilný telefón. K reproduktoru dostanete aj kábel do siete, takže sa už nebudete musieť starať o výdrž vašej batérie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!

Charakteristika

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
4 Ohm Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S hlasovým asistentom, S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX7 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
4 900 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
24 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
32,5 cm Hotovo!
Hĺbka
11,7 cm Hotovo!
Výška
12,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
2,95 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu, Párty Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky párty reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné vypnout osvětlení reproduktoru? Petr Váša

kolik toma watu jako myslim repro jak hlasite to hraje nikde to neni napsane

Dobrý den, jde připojit k reproduktoru mikrofon na karaoke? A pokud ano tak který? Děkuji za odpověď Pecha

Dobrý den.Kdy bude dostupná modrá varianta reproduktoru?

Dobry den da sa cez aplikaciu sony music center zistit stav baterie alebo to len reproduktor ohlasi trebars ked klesne na polovicu alebo aj menej % ?

Na showroome som mal možnosť ho vyskúšať. Kto má rad bassy na úkor výšok a stredov, pre toho bude OK. Mne sa zdal až príliš prebasovaný, hoci mám rád silné bassy. Napríklad bassy prebili aj spev a vokály, nebolo ich dobre počuť. Škoda, inak vzhľadovo je to moc pekný repráčik.

Dobrý den budete robit aj recenziu na tento reprak? A rozmýšľam nad kúpou ale neviem sa rozhodnúť medzi tymto a sony mhc-v02 skôr sa prikláňam k druhému

Dobrý den, je možné k reproduktoru připojit MP3 přehrávač přes USB

jbl xtreme a uplne nahono ak mozem povedat kamos mal 2ks a akoze nic moc vam ide iba o bassy ci co tu ide o zvuk aby to bolo pocut ked ste s partiu vonku a nie bubny preboha sak ludia skuste trosku rozmyslat

Nejhnusnější reproduktor, co jsem kdy vyděl. Tady se Sony hodně vyřádilo. Asi se Sony vsadilo s Xiaomi, kdo udělá hnusnější reproduktor, Sony vyhrálo na plné čáře...

Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB43 modrý
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB43 modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB43 modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB43 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB43 blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB43 kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií