Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony STR-DH770 čierny

Zobraziť katalóg
Sony STR-DH770 čierny
AV receiver 7 kanálov, 7x 140 W, Dolby Digital, DTS-HD, Dolby TrueHD, bluetooth, NFC, 4K Ultra HD, AM / FM tuner s RDS, 4 + 1 HDMI, SongPal, Bravia Sync
Kód:  GS487d Produktové číslo:  STRDH770.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony STR-DH770 čierny

Pohodlne sa usaďte na pohovku, zapnite si televízor alebo svoju obľúbenú hudbu a nechajte sa vtiahnuť do iného sveta. Presne taký zážitok vám poskytne viackanálový AV receiver Sony STR-DH770. Ten vám totiž s výkonom 140 W na jeden kanál sprostredkuje nezabudnuteľný zvukový zážitok, vďaka ktorému pustíte okolitý svet z hlavy. Pastvu vašim očiam pripraví schopnosť zariadenia prehrávať obsah v rozlíšení 4K, či už ho prehrávate cez satelit, internet alebo disky Blu-ray.

Kľúčové vlastnosti

  • poradí si s modernými formátmi priestorového zvuku Doby TrueHD a DTS-HD
  • 7.2kanálový zvuk sa postará o plný zvuk v každom kúsku vašej miestnosti
  • nezabudnuteľný zvukový zážitok zariadi výkon 140 W pre každý kanál
  • prehrávať môžete filmy v 4K aj v 3D
  • s podporou HDR si vychutnáte lepší kontrast aj farebné podanie obrazu.
  • možnosť ovládania zariadení prostredníctvom inteligentných zariadení
  • bluetooth umožní prehrávať hudbu z telefónov či tabletov
  • prehrávanie z USB konektora na čelnom paneli

Špičkové zvukové podanie

Receiver Sony STR-DH770 nájde svoje uplatnenie predovšetkým tam, kde sa to myslí s prehrávaním filmov a hudby vážne. Nie je pre neho totiž najmenší problém spracovania moderných formátov priestorového zvuku Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, takže nech už počúvate hudbu alebo sledujete filmy, neprídete o jediný detail a užijete si zvuky porovnateľné s projekciou v kine. Zariadenie podporuje 7-kanálový zvuk, každý s výstupným výkonom až 140 W. Aby boli basy prehrávané rovnomerne po celej izbe, môžete pripojiť až dva subwoofery. Ak chcete svoju hudbu prehrávať z flashdiskov, nájdete na prednom panely rozhranie USB, kam jednoducho svoje úložné zariadenie pripojíte. 

Doma ako v kine

Na zadnej strane recieveru na vás čakajú 4 vstupné HDMI konektory a 1 výstupný. Tešiť sa tak môžete na tú najvyššiu obrazovú kvalitu v rozlišení 4K a ochudobnení nebudete ani o možnost prehrávania filmov ve3D. Farebné spektrum v celej jeho šírke, skvelý kontrast, svetlá a tiene zobrazí HDR technológia obrazu. Technológia HDCP 2.2, ktorým je zariadenie vybavené, umožní prehrávať obsah s ochranou autorských práv. Nechýba ani optické a koaxiálne digitálne pripojenie a dostatok analógových konektorov, s ktorými pripojíte akékoľvek svoje multimediálne zariadenia.

Prehrávanie hudby bez zbytočných káblov

Pominula už doba, keď ste na ovládanie každého prístroja vo svojej domácnosti potrebovali iný diaľkový ovládač. S nástupom inteligentných technológií prichádza možnosť ovládať svoje prístroje smartfónom alebo tabletom. Ani receiver Sony nie je výnimkou. K tomu, aby ste to zvládli, stačí len stiahnuť aplikáciu SongPal pre iOS alebo Android. Prostredníctvom NFC ľahko spárujete s receiverom váš inteligentný telefón alebo tablet a s využitím technológie bluetooth budete môcť bez použitia drôtov počúvať svoju obľúbenú hudbu.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
156 mm Hotovo!
Hĺbka
396 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,8 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
156 mm Hotovo!
Hĺbka
396 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hdmi jsou ve verzi 2.0?

Diskusia a poradňa k Sony STR-DH770 čierny
Príslušenstvo pre Sony STR-DH770 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony STR-DH770 černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií