Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony Style Back Cover SBC26 White

Zobraziť katalóg
Sony Style Back Cover SBC26 White
Ochranný kryt - pre Xperia XA
Kód:  SOM6053a5 Produktové číslo:  1301-1895    Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Style Back Cover SBC26 White Predaj skončil

Sony Style Back Cover SBC26 White

Tento jednoduchý kryt štýlového dizajnu bezpečne ochráni váš obľúbený telefón Sony Xperia XA. Produkt s maximálnou spoľahlivosťou zabezpečí zadnú i bočnú stranu vášho smartfónu pred manuálnym poškodením, nechceným prachom a škaredými škrabancami. Presahy v prednej časti sú schopné eliminovať tiež poškodenie displeja. Vnútorná časť krytu je opatrená makkým polstrovaním mikrovláknami. Čisté výrezy v konštrukcii produktu vám umožnia ľahký prístup k otvoru pre napájanie, ovládacie tlačidlá či fotoaparát. 

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý slim dizajn
  • Chráni zadnú aj bočnú stranu
  • Jednoduchá inštalácia na telefón
  • Praktické výrezy na vstupy
  • Kryt sa skvele drží v ruke
  • Farba: biela
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Style Back Cover SBC26 White.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií