AD elektro AD elektro

Sony UBP-X1000ES

Zobraziť katalóg
Sony UBP-X1000ES
5 2 hodnotení
Blu-ray prehrávač – 3D, 4K, HDR, prehráva všetky formáty, audio Dolby Atmos, DTS:X a Hi-Res, možnosť riadenia cez RS232, IP control, streamovanie 3D, 4K, 2× HDMI, analógové audio výstupy, digitálny výstup koaxiálny a optický, RS232C
Kód:  OT325a Produktové číslo:  UBP-X1000ES Stránky výrobcu

Sony UBP-X1000ES


Priblížte sa realite s Blu-ray 4K Ultra HD


Sony UBP-X1000EX je 4K Ultra HD Blu-ray prehrávač, ktorý premení vašu obývačku na kino. Vysoké rozlíšenie 4K Ultra HD vám ponúkne neuveriteľne veľký obraz ideálny pre veľké televízory alebo dokonca aj plátno. Technológie Dolby Atmos a DTS:X sa postarajú o to, aby zvuk bol v čo najlepšej kvalite a každý film sa stal reálnym zvukovým zážitkom. Vysoký dynamický rozsah - HDR poskytuje svojim divákom oveľa viac detailov. Objavte predtým skryté oblasti novým jasom, tieňmi a farbami. HDR ponúka až 100× vyšší jas ako štandardný signál SDR. Dokáže tak zvýšiť maximálny jas a súčasne zachovať hlbokú a detailnú čiernu. 


Kľúčové vlastnosti Blu-Ray prehrávača Sony UBP-X1000ES

  • Profesionálny multimediálny 4K Ultra HD Blu-ray prehrávač
  • Prehráva všetky formáty
  • Technológie Dolby Atmos, DTS:X a Hi-Res
  • Možnosť riadenia cez RS232
  • WiFi s technológiou MIMO
  • Antivibračná konštrukcia pre čistejší zvuk

Získajte to najlepšie z každej stopy

Vylepšenie frekvencie a dynamického rozsahu formátu .mp3 či inej komprimovanej hudby, vrátane diskov CD až takmer na vysoké rozlíšenie zaručí, že si vychutnáte plnohodnotný zážitok, ako by ste počúvali pôvodnú nahrávku.


Blu-ray prehrávač s inovatívnou konštrukciou

Inovatívne a jedinečné šasi tohto prehrávača Sony ponúka jedinečnú oporu, ktorá eliminuje akékoľvek vibrácie, dokonca aj tie najmenej viditeľné, vďaka čomu poskytuje efektívne elektrické odtienenie. Vy si vďaka tomuto unikátnemu riešeniu môžete vychutnať prvotriedny zvuk a geniálny obraz. 


Reálnejšie farby

Nechýba ani podpora farebného priestoru BT.2020 so širšou paletou farieb, akú ponúka klasický televízny signál (REC.709). Vďaka tomu bude mať obraz sýtejšie a realistickejšie farby ako kedykoľvek predtým.


Sony UBP-X1000ES - všetka zábava na jednom mieste

Prehrávač Sony UBP-X1000ES dokáže omnoho viac než len obyčajné prehrávanie 4K diskov Blu-ray. Prehrávač vám poskytuje jedinečnú možnosť sledovať, počúvať či streamovať takmer čokoľvek sa vám zapáči. Bez problémov si poradí s formátmi videa a zvuku vo vysokom rozlíšení či širokou škálou streamovacích služieb. Tomu napomáha aj bezdrôtová technológia MIMO, ktorá zaručí silný signál aj na okraji dosahu vašej bezdrôtovej siete. Tento prehrávač okrem toho disponuje veľmi kvalitnými možnosťami pripojenia a je tak ideálnou voľbou pre každého milovníka moderných technológií. 


Sledujte filmy v súkromí

Nechcete rušiť rodinu pri sledovaní vášho obľúbeného filmového trháku? Využite prenos zvuku pomocou Bluetooth do bezdrôtových slúchadiel. Sony UBP-X1000ES navyše dokáže odosielať zvuk do televízora cez HDMI a zároveň prostredníctvom Bluetooth do bezdrôtového reproduktora. Môžete tak byť ďalej od televízora a všetko budete počuť jasne a zreteľne.


Ďalšou praktickou vychytávkou tohto prehrávača je streamovanie obsahu z mobilného zariadenia cez bezplatnú aplikáciu SongPal. 



Technická špecifikácia Sony UBP-X1000ES

Rozmery:
430 × 54 × 265 mm

Hmotnosť:
3,9 kg

Kompatibilné médiá:
Disky: BD-ROM, CD (CD-DA), CD-R/-RW, DVD+R, DVD+R Double Layer, DVD+RW, DVD-Audio, DVD-R, DVD-R Dual Layer, DVD-RW, DVD-Video, SA-CD (SA-CD/CD) Playback, Stereoscopic 3D (profile 5), Ultra HD Blu-ray
Video formáty: AVCHD Disc Format, Motion JPEG (.mov,.avi), MPEG-1 Video/PS (.mpg.MPEG,.mkv).VOB.VRO, MPEG-2 Video/PS, TS (.mpg.MPEG, .m2ts, .mts, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-4/AVC (.mov, 3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), Xvid (.avi, .mkv)
Audio formáty: AAC (.AAC, .mka), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), DSD - DSDIFF/DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), HEAAC v.1/v.2 /level2, LPCM (.mka), Vorbis, WMA10 Pro, WMA9 Standard (.WMA)
Formáty obrázkov: BMP (.bmp), GIF (.gif), JPEG (.jpg, .jpeg), MPO MPF 3D (.mpo), PNG (.png)

Funkcie obrazu a zvuku:
24p True Cinema, 4K Upscale (60p), hlboké farby (12bit), HDR > SDR konvertor
Certified Hi-Res Audio
Dolby Atmos/Dolby TrueHD dekódovanie (7.1)
DTS:X/DTS dekódovania (7.1)
DSEE HX
Bluetooth TX, LDAC

Sieť:
Integrovaná WiFi (2,4 GHz/5 GHz)
WiFi MIMO
Zrkadlenie (WiFi Miracast), SongPal Link (Server)
3D Streamovanie, 4K streamovanie, živý prenos
Funkcia komfortu

Ďalšie funkcie:
Automatické vypnutie (automatické vypnutie), funkcia BRAVIA Sync, detský zámok, rodičovský zámok, režim rýchleho spustenia

Konektory:
1× (zadný), ethernetové pripojenie: 1× (zadný), 1× HDMI 2.0 (zadný), 1 × HDMI 1.4 (zadný), 1× zadný optický, 1× predný USB vstup, RS232C

V balení:
diaľkový ovládač RMT-VB310U
Napájanie: 2× AAA

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!
Rozhraní
S Bluetooth, S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MPG, TS, VOB, VRO, XviD Hotovo!
Audio formáty
AAC, AIFF, ALAC, Dolby Digital, DSD, FLAC, LPCM, WMA Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S Bluetooth, S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MPG, TS, VOB, VRO, XviD Hotovo!
Audio formáty
AAC, AIFF, ALAC, Dolby Digital, DSD, FLAC, LPCM, WMA Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má to Dolby Vision?Nebo jen HDR 10

Dobrý den, Má přístroj české menu? Díky M.

Dobrý den.Na obrázcích je vyobrazen model pro USA.Já bych chtěl vidět skutečné snímky evropské verze.Děkuji.Lukafik

Diskusia a poradňa k Sony UBP-X1000ES
Príslušenstvo pre Sony UBP-X1000ES Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony UBP-X1000ES. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony UBP-X1000ES. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony UBP-X1000ES.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií