Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Premium Week Samsung

Sony UBP-X1100ES

Zobraziť katalóg
Sony UBP-X1100ES
5 2 hodnotení
Blu-ray prehrávač Ultra HD, 3D, 4K, HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos 3D, Hi-Res audio, RS232, WiFi, Bluetooth, streamovanie, 2x HDMI, USB, audio výstupy, digitálny výstup koaxiálny a optický, Ethernet, RS232C, diaľkový ovládač
Kód:  OT325b Produktové číslo:  UBP-X1100ES Stránky výrobcu

Sony UBP-X1100ES

Sony UBP-X1100ES je 4K Ultra HD Blu-Ray prehrávač, nástupca High-endového prehrávača UBP-X1000ES, ktorý zmení vašu obývačku na kino. Oproti svojmu predchodcovi ponúka predovšetkým podporu formátu Dolby Vision, čo znamená hlbšiu čiernu a celkovo živšie farby. Vysoké rozlíšenie 4K Ultra HD vám ponúkne neuveriteľne veľký obraz ideálny na veľké televízory alebo dokonca aj plátno. Technológie Dolby Atmos a DTS:X sa postarajú o to, aby zvuk bol v čo najlepšej kvalite a každý film sa stal reálnym zvukovým zážitkom. Vysoký dynamický rozsah – HDR poskytuje divákom oveľa viac detailov. Objavte predtým skryté oblasti novým jasom, odtieňmi a farbami. HDR ponúka až 100× vyšší jas ako štandardný signál SDR.

Hlavné prednosti Blu-Ray prehrávača Sony UBP-X1100ES

  • High-End 4K Ultra HD Blu-Ray prehrávač od Sony
  • Oproti svojmu predchodcovi podporuje formát Dolby Vision – celkovo živšie farby
  • Technológia Dolby Atmos a DTS:X – skvelý priestorový zvuk
  • HDR dynamický rozsah pre oveľa viac detailov v obraze
  • 4K upscaling automaticky prevádza Full HD obsah do 4K
  • Rozsiahle možnosti pripojenia
  • Prehráva aj iné formáty než len Blu-ray
  • Inovatívna uhladená konštrukcia čiernej farby
  • Bluetooth na počúvanie s bezdrôtovými slúchadlami, reproduktormi, a podobne

Získajte to najlepšie z každej stopy so Sony UBP-X1100ES

Zdokonalenie frekvencie a dynamického rozsahu formátu mp3 či inej komprimovanej hudby, vrátane diskov CD, až takmer na vysoké rozlíšenie zaručí, že si s Blu-Ray prehrávačom od Sony vychutnáte plnohodnotný zážitok rovnako tak, ako keby ste počúvali pôvodnú nahrávku.

Sony UBP-X1100ES – všetka zábava na jednom mieste

Možnosti prehrávača Sony UBP-X1100ES dosahujú oveľa ďalej než k obyčajnému prehrávaniu 4K diskov Blu-ray. Poskytuje vám jedinečnú možnosť sledovať, počúvať, či streamovať takmer čokoľvek, čo sa vám zapáči. Okrem toho tento prehrávač disponuje veľmi kvalitnými možnosťami pripojenia a je tak ideálnou voľbou pre každého milovníka moderných technológií.

Blu-Ray prehrávač s inovatívnou konštrukciou

Inovatívne a celkom jedinečné šasi tohoto Blu-Ray prehrávača Sony ponúka úplne jedinečnú oporu, ktorá eliminuje akékoľvek vibrácie, dokonca aj tie najmenej viditeľné, vďaka čomu poskytuje efektívne elektrické odtienenie. Vy si vďaka tomuto unikátnemu riešeniu môžete vychutnať prvotriedny zvuk a geniálny obraz.

Sledujte filmy v súkromí

Nechcete rušiť rodinu pri sledovaní vášho obľúbeného filmového trháku? Využite prenos zvuku pomocou Bluetooth do bezdrôtových slúchadiel. Navyše Blu-Ray prehrávač Sony UBP-X1100ES dokáže odosielať zvuk do televízora cez HDMI a zároveň prostredníctvom Bluetooth do bezdrôtového reproduktora. Môžete tak byť ďalej od televízora a všetko budete počuť jasne a zreteľne.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ prehrávača
Stolný Hotovo!
Funkcie
Displej, Podpora 3D Hotovo!
Podporované médiá
Blu-ray, CD, DVD Hotovo!
Rozhraní
S Bluetooth, S WiFi Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Displej, Podpora 3D Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Podporované médiá
Blu-ray, CD, DVD Hotovo!
Rozhraní
S Bluetooth, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVI, FLV, HEVC, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG2, MPEG4, VOB, VRO Hotovo!
Audio formáty
AAC, AIFF, ALAC, DSD, DSF, FLAC, LPCM, MP3, WAV, WMA Hotovo!

displej

Technológia displeja
LED Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
54 mm Hotovo!
Hĺbka
265 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přehraje DVD Audio ? Děkuji

Dobrý den.Umí přehrát zabalený soubor Bluray na Flash,a také přehrát soubor zabalený v ISO z Flash díky Zd

České menu nemá co na ALZE mají za experta

Má to dlna a chromecast?

Nehce přehrát formát zvuku-AAC.

P.s. A ještě poptávám kodek HEVC/265. Děkuji.

Dobrý den. Umí přehrávač přehrát přes USB z hdd disku veškeré zvukové formáty dts,atmos,dts hdmaster atd a především HDMV/PGS titulky? Vlajková loď od Panasonicu za 28000 kc to neumí. Velice děkuji za odpověď.

Vynikající obraz.

Jde seznam titulů nahraných ,jen kolmo dolů.nebo jdou nastavit na šířku obrazovky,nějak mě to nejde.

Dá se připojit,k tomuto přístroji,na receiver-Onkyo,kabel HDM-na OBRAZ-a optický kabel na zvuk.jedná se o-Onkyo-HT-R695.

12
Diskusia a poradňa k Sony UBP-X1100ES
Príslušenstvo pre Sony UBP-X1100ES Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony UBP-X1100ES. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony UBP-X1100ES. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony UBP-X1100ES. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony UBP-X1100ES.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií