AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

Sony WH-CH400 čierne

Zobraziť katalóg
Sony WH-CH400 čierne
4,5 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, podpora AAC/AptX, frekvenčný rozsah 20Hz–20kHz, menič 30mm, výdrž batérie až 20 h
Kód:  RO980b1 Produktové číslo:  WHCH400B.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WH-CH400 čierne

Slúchadlá Sony WH-CH400 možno jednoducho spárovať so zdrojovým zariadením vďaka rozhraniu Bluetooth a technológiou NFC. Zásluhou 30 mm meničov so širokým frekvenčným rozsahom si poslucháč vychutná obľúbené skladby v prémiovej zvukovej kvalite. Doménou modelu Sony WH-CH400 je tiež tlačidlové ovládanie umiestnené na mušliach alebo vstavaný mikrofón, umožňujúci ako handsfree telefonovanie, tak i hlasové ovládanie hoci aj vášho telefónu. Silnú stránku slúchadiel predstavuje aj batéria s výdržou až 20 hodín.


Sony WH-CH400

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony WH-CH400 (čierne)

  • Bezdrôtové vyhotovenie s ovládaním umiestneným na mušliach
  • Párovanie cez Bluetooth & NFC
  • Batéria s výdržou až 20 hodín
  • Ideálne na handsfree telefonovanie vďaka vstavanému mikrofónu
  • Pohodlné kožené náušníky

Bleskové párovanie slúchadiel cez Bluetooth

Bezdrôtové pripojenie slúchadiel Sony WH-CH400 prebieha cez rozhranie Bluetooth, avšak značne ho uľahčuje a zrýchľuje technológia NFC.

Sony WH-CH400

Sony WH-CH400 vydržia hrať nepretržite až 20 hodín

Zabudovaná batéria ponúkne až dvadsaťhodinovú výdrž – viac ako dosť na to, aby ste si so slúchadlami Sony WH-CH400 užili počúvanie hudby dosýta.


Slúchadlá kombinujúce kvalitné počúvanie & komfortné nosenie

O prvotriednu čistotu zvuku sa postarajú kvalitné 30 mm meniče. Komfort pri počúvaní slúchadlá Sony WH-CH400 garantujú svojimi jemnými náušníkmi.


Jednoduché ovládanie na dosah ruky

Tlačidlá umiestnené na mušliach slúchadiel umožňujú rýchle a ľahké prechádzanie skladieb, nastavenie hlasitosti alebo pozastavenie prehrávania.


Sony WH-CH400 podporujú handsfree volanie aj hlasové povely

Pohodlné telefonovanie v handsfree režime umožňujú slúchadlá vďaka vstavanému mikrofónu. Sony WH-CH400 sú navyše kompatibilné s hlasovým ovládaním, ktorým môžete vo svojom telefóne ovládať navigáciu alebo napríklad púšťať hudbu.

Sony WH-CH400

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sluchátka Sony WH-CH400 jsou fakt super. Už máme v domácnosti jedny a rádi bychom pořídili ten samý typ. Nebudou se mezi sebou "plést" nebo se nějak negativně technicky při párování a používání ovlivňovat? Aby se třeba dcera nepřipojila na synovy a syn na dceřiny sluchátka? Např. na zařízeních Apple vidím pojmenování sluchátek WH-CH400 a nevím, jak stejný typ sluchátek ve 2 kusech od sebe snadno rozliším. Děkuji Vám

dobry den. funguji i s iphone?

Dobr den Nemohu spárovat s Telefonem Model Xiaomi redmi 7!!Prosím pořadí někdo něco ? Jak nato? Prosím dekuji

Diskusia a poradňa k Sony WH-CH400 čierne
Príslušenstvo pre Sony WH-CH400 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WH-CH400 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WH-CH400 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WH-CH400 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WH-CH400 fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií