Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Sony WH-XB900N čierne

Zobraziť katalóg
Sony WH-XB900N čierne
4,7 21 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, Bluetooth 4.2, podpora AAC, aptX, aptX HD, LDAC a SBC, aktívne potlačenie hluku (ANC), hlasový asistent, NFC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20Hz–40000Hz, citlivosť 103 dB/mW, impedancia 50 Ohm, menič 40mm, odnímateľný kábel 1.2m, výdrž batérie až 35h
Kód:  RO980b6a Produktové číslo:  WHXB900NB.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WH-XB900N čierne

Slúchadlá s funkciou potlačenia okolitého hluku

Lacnejšie, hlasnejšie a pôsobivejšie. Tak by sa dal popísať nový rad čiernych bezdrôtových slúchadiel Sony WH-XB900N, ktoré spoločne s nižšou cenou ponúkajú aj výkonnejšie basy vylepšené technológiou EXTRA BASS. Okrem kvalitného zvuku vás potešia 30-hodinovou životnosťou batérie. Slúchadlá poskytujú hodinu prehrávania od 10 minút nabíjania. Jednoducho sa k nim pripojíte cez sieť bluetooth či NFC. Pre elegantné slúchadlá Sony WH-XB900N je charakteristické nielen pohodlie zaručené vystuženými náušníkmi, ale aj ľahká skladacia konštrukcia, ktorú iste oceníte nielen pri cestovaní. Produkt disponuje technológiou na odstránenie šumu.

Technológia EXTRA BASS pre hlboký a výrazný zvuk

Táto technológia z dielne spoločnosti Sony vylepšuje nízke frekvencie, aby tak zaistila dokonalý zvuk basov. Špeciálna štruktúra slúchadiel zlepšuje tlak vzduchu medzi reproduktormi a ušnými bubienkami. Vďaka tomu bude akákoľvek skladba citeľne lepšia. Slúchadlá Sony WH-XB900N zachovajú nebývalú hlasovú čistotu a poskytujú plný zážitok z počúvania.

Sony WH-XB900N

Dlhá výdrž batérie

Slúchadlá s mikrofónom Sony WH-XB900N disponujú batériou, ktorá vám pohodlne vystačí na celodennú prevádzku. Na jedno nabitie si užijete až 30 hodín prehrávania. Slúchadlá budú opäť plne nabité už za 4 hodiny.

Sony WH-XB900N

Elegantný, skladací dizajn

Slúchadlá Sony WH-XB900N sú jednoducho elegantné, a tak parádne sadnú komukoľvek. K celodennému bezbolestnému počúvaniu vám pomôžu kvalitné vystužené náušníky, ktoré sú dostatočne mäkké pre váš plný komfort. Akonáhle skončíte s počúvaním, tak môžete bezdrôtové slúchadlá Sony WH-XB900N hravo zložiť a schovať.

Sony WH-XB900N

Praktické ovládanie

Zaujímavosťou modelu Sony WH-XB900N je dotykový panel zaručujúci ľahké a rýchle ovládanie hlasitosti, volanie alebo prepínanie skladieb. Produkt vyhovuje aj potrebám náročných zákazníkov s aplikáciou Sony | Headphones Connect. Tá ponúka funkciu, ktorá automaticky prispôsobí hlasitosť zvuku vzhľadom na vašu aktuálnu činnosť.

Kľúčové vlastnosti čiernych slúchadiel Sony WH-XB900N

  • Čierne slúchadlá Sony WH-XB900N ponúkajú výkonné basy vylepšené technológiou EXTRA BASS
  • Batéria disponuje vysokou výdržou na celý deň
  • K produktu sa pripojíte pomocou siete bluetooth či NFC
  • Sony WH-XB900N sú charakteristické svojou ľahkou skladacou konštrukciou, ktorú využijete na cestách
  • Vďaka dotykovému panelu sa slúchadlá veľmi ľahko ovládajú
  • Náročných zákazníkov poteší funkcia Voice Assistant, ktorá je ovládaná iba hlasovými príkazmi

Technológia na potlačenie okolitého hluku

Nasaďte slúchadlá Sony WH-XB900N na uši, pustite svoj obľúbený playlist a zabudnite na všetko ostatné. Vďaka digitálnej technológii potlačenia okolitého hluku a technológii EXTRA BASS si užijete ničím nerušené počúvanie v prvotriednej kvalite.

Sony WH-XB900N

Skladací dizajn

Už nechcete počúvať? Vďaka praktickému skladaciemu dizajnu slúchadlá hravo uschováte vo svojej taške.

Sony WH-XB900N

Vstavaný mikrofón

Chcete si v pokoji vybaviť hovor a neskladať si slúchadlá Sony z hlavy? Vďaka integrovanému mikrofónu to nebude potrebné. Prichádzajúci hovor vezmete poklepaním na pravú mušľu.

Sony WH-XB900N

Funkcia „Rýchla pozornosť“

Potrebujete sa niekoho na niečo opýtať, ale nechcete dávať dole slúchadlá z uší? V tom prípade uvítate praktickú funkciu „Rýchla pozornosť“. Stačí položiť ruku na pravý kryt slúchadiel a ihneď dôjde k stlmeniu zvuku.

Sony WH-XB900N

Ovládanie na dotykovom paneli

Jednoducho prstom ovládajte všetky kľúčové prvky slúchadiel. Vyberajte skladby, telefonujte, upravujte hlasitosť. Všetko je veľmi intuitívne.

Sony WH-XB900N

Šikovná aplikácia Sony

V mobilnej aplikácii si možno upraviť ekvalizéry a nastavenie zvuku podľa svojich osobných preferencií.

Sony WH-XB900N

Hlasový asistent

Režim Voice Assistant iste poteší jedincov, ktorí si chcú ľahko naplánovať svoj deň. Stačí sa len pripojiť k hlasovému asistentovi prostredníctvom vstavaného mikrofónu a zadávať ľubovoľné hlasové povely.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX, aptX HD, LDAC, SBC Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
40 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
50 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
35 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
254 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jsou tato sluchátka vystavena na prodejne v holešovicích ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda sluchátka podporují prostorový zvuk. Děkuji

Dobrý deň! Po pripojení slúchadiel k počítaču nefunguje mikrofon. Skúšala som rôzne nastavenia, ale nič mi nepomohlo. Pri pripojení k telefónu ide všetko v poriadku. Mate nejakú radu ako sa vysporiadať s tým aby fungoval aj po pripojení na počítač? Pri takejto cenovej triede mi je ľúto zapájať externý mikrofon, keď viem, že to môže fungovať.

Zdravim, Mam otazku.. podporuju tieto sluchadla Lossless audio a teda FLAC format hudby?

dobrý den mám pro mě rozhodující otázku když budu na discordu a budu mít připojen Jack k PC budu slyšet i např hru? děkuji za odpověď

Dobrý den, je dobrý nápad nabíjet tato sluchátka 30W nabíječkou?

Dobrý den, jak velký je rozdíl mezi těmito sluchátky a 910N? Předem děkuju za odpověď.

Dobrý den, lze ANC funkci vypnout dle potřeby, nebo je ON stále...? Díky, H.

Připojím tyto sluchátka bezdrátově k Xbox one s fungujícím mikrofonem?

Dobrý deň, mal by som jednu otázku. Dá sa s týmito slúchadlami volať na discorde alebo teamspeaku a zároveň počuť zvuky z hry? Vopred ďakujem za odpoveď.

12
Diskusia a poradňa k Sony WH-XB900N čierne
Príslušenstvo pre Sony WH-XB900N čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WH-XB900N černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WH-XB900N Schwarz.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií