Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony WI-C200 čierne

Zobraziť katalóg
Sony WI-C200 čierne
4,5 14 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP a SBC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 54 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 9 mm, výdrž batérie až 15 h
Kód:  RO980b9a Produktové číslo:  WIC200B.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WI-C200 čierne

Každý, kto má rád kvalitný zvuk a komfort pri počúvaní, si čierne bezdrôtové slúchadlá Sony WI-C200 obľúbi. Sú pohodlné a ľahké, prepojovací kábel zaisťuje, že vám nikdy nebudú prekážať. Špunty majú navyše zabudované magnety, takže sa dajú prenášať bez zamotávania. Priamo na prepojovacom kábli nájdete ovládacie tlačidlá na prijímanie hovorov, preskakovanie skladieb a nastavenie hlasitosti. Prierazný zvuk reprodukujú 9 mm neodymové meniče. S výdržou batérie až 15 hodín môžete počúvať naozaj dlho a keď bude treba, vďaka funkcii rýchleho nabíjania získate hodinu prehrávania za desať minút.

Odporúčanie o aktualizácii

Sony odporúča, aby ste si vždy aktualizovali svoje zariadenia najnovším možným softvérom. Všetky upozornenia a následné updaty sú doručené prostredníctvom aplikácie Sony Headphones Connect app, takže sú zadarmo a bez ďalších doplatkov. Aplikácia dostupná na odkazoch nižšie:

Google Play Apple App store

Prednosti čiernych bezdrôtových slúchadiel Sony WI-C200

  • Pohodlné a ľahké bezdrôtové slúchadlá s prepojovacím káblom
  • Každé slúchadlo Sony obsahuje magnet na jednoduché prenášanie
  • Ovládacie tlačidlá priamo na prepojovacom kábli
  • Prierazný zvuk s 9 mm meničmi
  • Výdrž batérie na jedno nabitie až 15 hodín
  • Funkcia rýchleho nabíjania
  • Dodávajú sa s náhradnými veľkosťami špuntov
  • Integrovaný mikrofón a podpora hlasového asistenta
  • Jednoduchý čierny dizajn
Bluetooth

Bezdrôtové pripojenie

Slúchadlá Sony WI-C200 prepojíte so svojím zariadením pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth, takže môžete dať zbohom zamotaným drôtom.

Batéria

Dlhá výdrž batérie

Slúchadlá Sony WI-C200 disponujú slušnou batériou, ktorá pri plnom nabití udrží slúchadlá v chode až počas 15 hodín, takže budete mať dostatok batérie na celodenné počúvanie. Ak sa niekde ponáhľate a slúchadlá sú vybité, nevadí! Iba za 10 minút nabíjania získate energiu na 60 minút počúvania.

Magnetické koncovky

Praktické magnetické koncovky

Na ľahké a bezpečné prenášanie má každé slúchadlo zabudovaný magnet, pomocou ktorého môžete slúchadlá zopnúť okolo krku. Kvalitné počúvanie zaisťujú 9 mm reproduktory, ktoré zaistia čisté výšky, hlboké basy a skvelú zrozumiteľnosť pri handsfree hovoroch.

Flexibilné

Pohodlné slúchadlá Sony WI-C200

Slúchadlá Sony WI-C200 sú vypracované v praktickom dizajne za krk, takže sa nosia pohodlne a nebudú nijako prekážať. Takto si užijete ozajstnú slobodu pri počúvaní hudby.

Handsfree

Handsfree

Aby ste mohli bez problémov vybavovať prichádzajúce hovory a nemuseli ťahať telefón z vrecka, disponujú slúchadlá Sony WI-C200 zabudovaným mikrofónom.

Hlasový asistent

Podpora hlasových asistentov

Po dvojitom stlačení multifunkčného tlačidla dostanete okamžitý prístup k hlasovým asistentom Siri alebo Google Assistant. Môžete si tak vypočuť najnovšie správy alebo aktuálnu predpoveď počasia.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP, SBC Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
54 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
9 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Na kábli Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
15 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
19 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , citlivost 54 dB/mW je pro jedno sluchátko , zdá se hodnota velmi malá

Dobry den, mam TV SONY KD-49XF7596, ktory podporuje Bluetooth A2DP. Budu tieto sluchadla kompatibilne? Dakujem.

Daju sa nabijat aj rychlonabijackou 2A ?

Dobrý deň, dajú sa tieto slúchadlá spárovať s notebookom a použiť na volanie na Skype/zoom?

Dobrý den, mam sluchátka asi týden a při běhání se mi vyrval kabel z toho sluchatka co jde přimo do uší a po chvíli i ten druhý. Za kabel se nijak nervalo ale byly asi trochu otřesy od běhání.. Neměli by to ty sluchatka vydržet?.. Pochybuju že s reklamací nějak uspěju

Dobrý den, mám dotaz zda sluchátka se spárují s mobilem s verzí bluetooth 4.1? Děkuji

dobry den, aky adapter treba kupit myslim kolko amperovy? dakujem

Dobrý den! Tyto sluchátka mají bluetooth 5.0. Půjdou na Xiaomi 4x který má bluetooh 4.2 ? Díky!

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi sluchátky WI-C310 a WI-C200. Na stránkách výrobce jsem rozdíl nenašel. Děkuji.

Dobrý den prosim vas jdou nabijet sluchatka pomoci usb vstupu v tv??? Nemám Pc tak jestli bych mohl nabijet pres Tv. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Sony WI-C200 čierne
Príslušenstvo pre Sony WI-C200 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WI-C200 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WI-C200 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WI-C200 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WI-C200, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií