Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sony WI-C600N modré

Zobraziť katalóg
Sony WI-C600N modré
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (ANC), hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, menič 6mm
Kód:  RO980d4c3 Produktové číslo:  WIC600NL.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WI-C600N modré


Sony WI-C600N – bezdrôtové slúchadlá bez šumu

Bezdrôtové slúchadlá Sony WI-C600N budú perfektným spoločníkom na cesty. Vďaka technológii na odstránenie šumu si budete môcť užiť svoju hudbu na plno a cesta vám tak bude krásne ubiehať.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony WI-C600N

  • Kompaktný dizajn a kvalitný zvuk
  • Modrá farba
  • Integrovaný mikrofón
  • NFC & Bluetooth
  • Magnetické koncovky
  • Pohodlné nosenie vďaka silikónovej páske na krk
  • Režimy okolitého zvuku/hluku
  • Výdrž batérie 6,5 hodiny

Technológia na odstránenie šumu

Stlačením jediného tlačidla sa slúchadlá Sony WI-C600N hravo prispôsobia. Umelá inteligencia (AINC) sa postará o odstránenie okolitého šumu a vy sa budete môcť sústrediť plne na hudbu.



Bezdrôtové technológie Bluetooth & NFC

Teraz sa už nemusíte s ťažkosťami pripájať k iným zariadeniam. Technológia NFC pomôže k úplne bezstarostnému spárovaniu s ďalšími zariadeniami. Po úspešnom prepojení môžete napríklad streamovať vašu obľúbenú hudbu vďaka technológii Bluetooth. Ak váš telefón či iné zariadenie nedisponuje technológiou NFC, tak si nezúfajte. Pripojiť sa k slúchadlám Sony WI-C600N môžete aj manuálne.



Užívajte si hudbu naplno, ale zároveň majte prehľad o svojom okolí

Aplikácia Sony | Headphones Connect vám umožní zvoliť normálny alebo hlasový režim okolitého hluku. Budete tak mať prehľad o okolitom dianí.


Sony WI-C600N

Režim okolitého zvuku

Pri počúvaní hudby budete schopní počuť aj zvuky zo svojho okolia. Počujete tak idúce auto alebo iné zvuky, ktoré by ste nemali prepočuť.

Sony WI-C600N

Režim okolitého hluku

V režime okolitého hluku tu budete vy a vaša hudba. Ideálne na ničím nerušené počúvanie. Budete akurát upozornení na prichádzajúce oznámenia.


Nastavenie zvuku záleží len od vás

V aplikácii Sony | Headphones Connect si prispôsobíte nastavenia zvuku presne pre seba. Počúvanie tak bude ešte o to dokonalejšie.



Kompaktné slúchadlá Sony WI-C600N s čistým zvukom

Reproduktory slúchadiel Sony WI-C600N majú iba 6 mm. Vďaka tomu sa docielil kompaktný dizajn, čo zaručuje ich veľmi komfortné nosenie. Ale nenechajte sa zmiasť veľkosťou – zvuk je úplne parádny.


Sony WI-C600N

Technológia DSEE

Táto technológia umožňuje zvýšiť kvalitu komprimovaných zvukových stôp a obnovuje vysokofrekvenčné prvky. Výsledný zvuk sa tak blíži k originálnej nahrávke.

Sony WI-C600N

Hlasové ovládanie

Slúchadlá Sony WI-C600N podporujú aplikáciu Google Assistant. Môžete si teda organizovať svoj deň a nastaviť si všetko potrebné iba svojím hlasom. 

Sony WI-C600N

Dostatočná výdrž batérie

Batéria zvládne na jedno nabitie až 6,5 hodiny prehrávania. To vám bohato stačí na počúvanie počas cestovania. Rýchle nabíjanie umožní za 15 minút nabíjania ďalších 60 minút počúvania.


Sony WI-C600N

Pohodlie predovšetkým

Silikónová páska umožňuje veľmi pohodlné nosenie. 

Sony WI-C600N

Magnetické koncovky

Tieto koncovky budú vhodné po ukončení počúvania. Vyhnete sa tak nepríjemnému zamotaniu koncoviek alebo dokonca strate slúchadiel.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent Hotovo!
Potlačenie hluku
Aktívne (ANC) Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
6 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
34 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Lze nabíjet tyto sluchátka bezdrátově (NFC mají). Případně můžete uvést tip na podobné, které takto nabíjet lze? Děkuji

Diskusia a poradňa k Sony WI-C600N modré
Príslušenstvo pre Sony WI-C600N modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WI-C600N modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WI-C600N blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WI-C600N blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WI-C600N kék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií