Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

Sony WI-XB400, modré

Zobraziť katalóg
Sony WI-XB400, modré
4,6 18 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, menič 12 mm, výdrž batérie až 15 h
Kód:  RO980b3a2 Produktové číslo:  WIXB400L.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WI-XB400, modré

Ľahké bezdrôtové slúchadlá Sony WI-XB400 s technológiou EXTRA BASS

Každý, kto má rád poriadne basy a komfort pri počúvaní, si modré bezdrôtové slúchadlá Sony WI-XB400 obľúbi. Sú pohodlné a ľahké, prepojovací kábel zaisťuje, že vám nikdy nebudú prekážať. Štuple majú navyše zabudované magnety, takže sa dajú prenášať bez zamotávania. Priamo na prepojovacom kábli nájdete ovládacie tlačidlá na prijímanie hovorov, preskakovanie skladieb a nastavenie hlasitosti. Vďaka EXTRA BASS technológii a 12 mm meničom sa dočkáte zvýraznených basov, ktoré ale stále zachovávajú čisté vokály. S výdržou batérie až 15 hodín môžete počúvať naozaj dlho, a keď bude treba, vďaka funkcii rýchleho nabíjania získate hodinu prehrávania za desať minút.

Prednosti modrých bezdrôtových slúchadiel Sony WI-XB400

  • Pohodlné a ľahké bezdrôtové slúchadlá s prepojovacím káblom
  • Každé slúchadlo Sony obsahuje magnet na jednoduché prenášanie
  • Ovládacie tlačidlá priamo na prepojovacom kábli
  • EXTRA BASS technológie a 12 mm meniče reprodukujú zvuk so zvýraznenými basmi
  • Výdrž batérie na jedno nabitie až 15 hodín
  • Funkcia rýchlonabíjania
  • Dodávajú sa s náhradnými veľkosťami štupľov
  • Integrovaný mikrofón a podpora hlasového asistenta
  • Jednoduchý modrý dizajn
Sony WI-XB400

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Bluetooth 5.0

Modré slúchadlá Sony WI-XB400 hravo spárujete so svojím mobilným telefónom alebo tabletom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.0. Tá ponúka stabilné prehrávanie hudby a je rovnako šetrnejšia k batérii (oproti predchádzajúcim verziám).

Sony WI-XB400

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Až 15 hodín prehrávania

Slúchadlá disponujú výdržou až 15 hodín na jedno nabitie. Čo je dostatok času na prehrávanie obľúbených skladieb počas celého dňa. Ak budete aj tak potrebovať rýchlo dobiť energiu, tak príde vhod funkcia rýchleho nabíjania. Po 10 minútach nabíjania totiž budete mať dostatok energie až na 60 minút počúvania.

Sony WI-XB400

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Jednoduché ovládanie

Všetky funkcie bezdrôtových slúchadiel Sony WI-XB400 môžete ovládať pomocou praktického tlačidlového ovládaniaSlúchadlá možno tiež využiť na hlasové ovládanie vášho inteligentného zariadenia (Android, iOS).

Pohodlné nosenie slúchadiel Sony WI-XB400 na príjemnejšie počúvanie

Okolo krku vás slúchadlá nebudú nijako sťahovať alebo obmedzovať, pretože sú vybavené mäkkou páskou, ktorá je tvarovaná tak, aby zabezpečila pohodlné nosenie. Pokiaľ už nebudete chcieť počúvať, ale ponechať si slúchadlá na krku, tak vám príde vhod, že každé slúchadlo disponuje magnetom. Tým slúchadlá k sebe pricvaknú a nemusíte sa báť, že by vám z krku spadli.

Slúchadlá Sony WI-XB400, ktoré s vami môžu kamkoľvek

Bezdrôtové slúchadlá Sony WI-XB400 majú také malé rozmery, že ich môžete uložiť kdekoľvek - do kabelky, batoha alebo jednoducho do vrecka. Slúchadlá sú navyše ľahké, skladné, a preto perfektne prenosné.


Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
12 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie
15 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
21 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

hi, is there a magnet to hold them together? and how long it takes to fully charge them? thank you in advance

Dobrý den, budou mi sluchátka fungovat s iPhone 6S, děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je správně napsaná výdrž baterie 15s přijde mi to docela málo.. xd

Diskusia a poradňa k Sony WI-XB400, modré
Príslušenstvo pre Sony WI-XB400, modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WI-XB400, modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WI-XB400, blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WI-XB400, blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WI-XB400, kék.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií