AlzaBoxy Q1 PET

Sony WX9-20BT

Zobraziť katalóg
Sony WX9-20BT
Autorádio s CD mechanikou, 4×55 W, 2 DIN, FM/AM tuner, AUX, Bluetooth, NFC, podporované formáty: MP3 a FLAC
Kód:  JW907z9 Produktové číslo:  WX920BT.EUR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WX9-20BT

Rádio alebo obľúbenú hudbu si v aute užijete s excelentnou kvalitou zvuku a ďalšími funkciami. Sony WX9-20BT je rozmernejšie 2DIN autorádio vhodné na umiestnenie do zdvojeného otvoru v palubnej doske automobilu. Do zvukovej sústavy prevádza zvuk silným zosilňovačom s výkonom 4×55 W. Významné je pripojenie telefónu alebo tabletu štandardným AUX konektorom, čo vám výrazne rozširuje možnosti výberu hudby a obsahu. Využijete svoje hudobné CD nosiče. Žiaducou funkciou je aj komfortné a svižné bluetooth pripojenie, ktoré vám ponúkne handsfree volanie. Rádiový signál prijíma autorádio AM a FM tunerom vylepšeným o RDS, teda o textové informácie o práve ladenej stanici.

Hlavné vlastnosti autorádia Sony WX9-20BT

  • Autorádio pre 2DIN usadenie
  • Podporuje formáty: MP3 a FLAC
  • Možno ho spojiť s ďalším zariadením
  • Ponúkne vám možnosť bezdrôtového pripojenia pomocou bluetooth
  • Okamžitá synchronizácia medzi rádiom a telefónom prostredníctvom NFC
  • Integrovaný mikrofón umožňuje telefonovanie za jazdy
  • Tuner AM a FM na prijímanie rádiového signálu
  • Príma textové informácie o aktuálnej stanici
  • Výbava tiež obsahuje optickú mechaniku pre CD
  • Plný zvuk s výraznejšími basmi

Autorádio Sony WX9-20BT a jeho pokročilé funkcie

Autorádio Sony WX9-20BT vie prehrať formáty MP3 a FLAC. Vzácne NFC môžete využiť na rýchlu a ľahkú synchronizáciu s mobilným telefónom. Úžasný zvuk pri telefonovaní podporí vstavaný mikrofón. Hudobní nadšenci iste ocenia perfektné zdôraznenie basov hudby.

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
AUX/Line IN Hotovo!
Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Funkcie
Bass boost Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jde toto rádio do Audi A4 Avant 2008.. děkuji Adamová

Diskusia a poradňa k Sony WX9-20BT
Príslušenstvo pre Sony WX9-20BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WX9-20BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WX9-20BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WX9-20BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WX9-20BT.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií