Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Sony Xperia E1 Dual (D2105) White

Zobraziť katalóg
Sony Xperia E1 Dual (D2105) White
4,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 4" 800x480, Qualcomm MSM8210 1.2GHz Dual Core, 512MB RAM, pamäť flash 4GB, MicroSDHC, Dual SIM, fotoaparát 3Mpix, A-GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, FM, micro USB, Android 4.3
Kód:  RO212k9 Produktové číslo:  1280-8640 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia E1 Dual (D2105) White

Inteigentý telefón Sony Xperia E1 Dual prináša výrazný dizajn s veľkým displejom, veľa praktických funkcií a skvelý zvuk. Kvalitný displej s uhlopriečkou 4" ponúka oslnivé farby a ostrý obraz, ktoré vás nadchnú pri sledovaní filmov aj hraní hier. Telefón poháňa výkonný dvojjadrový procesor Qualcomm s taktom 1,2 GHz a je vybavený operačnou pamäťou o veľkosti 512 MB, takže sa môžete tešiť na rýchly beh systému aj pri väčšej záťaži. Na uloženie všetkých nielen multimediálnych súborov je pripravená integrovaná pamäť so 4 GB voľného priestoru. Vo výbave nechýba ani slot pre pamäťové karty MicroSDHC, vďaka ktorému môžete rozšíriť tento priestor až o ďalších 32 GB.

Prednosťou telefónu je podpora funkcie Dual SIM, ktorá umožňuje pracovať s dvoma SIM kartami súčasne. Svojou výbavou poteší tiež všetkých hudobných fanúšikov. Krištáľovo čistý zvuk zabezpečuje technológia Clear Audio, ktorá minimalizuje skreslenie zvuku a obnovuje jeho kvalitu. O hlbšie a bohatšie basy sa postará funkcia xLOUD. Na zadnej strane telefónu sa nachádza veľký reproduktor, ktorý dokáže hrať s hlasitosťou až 100 dB. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť slúchadlá cez konektor Jack 3,5 mm. Skutočný zážitok pri počúvaní hudby umocňuje prítomnosť aplikácie Walkman, ktorá umožňuje prehrávať a zdieľať vaše obľúbené skladby, vytvárať playlisty či ľahko meniť hudbu offline aj online. Vďaka špeciálne určenému tlačidlu môžete Walkman hneď aktivovať bez nutnosti hľadania v menu. K dispozícii je aj praktické FM rádio.

Telefón sa môže tiež pochváliť fotoaparátom s rozlíšením 3 MPx a automatickým zaostrovaním, s ktorým ľahko zachytíte každý okamih. Pre pripojenie na internet môžete využiť integrovaný Wi-Fi modul s podporou štandardov 802.11 b/g/n. Jednoduché bezdrôtové pripojenie k ďalším zariadeniam či príslušenstvo je možné uskutočniť pomocou technológie Bluetooth 4.0. Vďaka asistovanej GPS a aplikácii Google Maps sa už pri svojich cestách nikdy nestratíte. V telefóne je nainštalovaný operačný systém Android 4.3 a tiež niekoľko obľúbených aplikácií ako Facebook, Twitter či GMail. Množstvo ďalších môžete ľahko stiahnuť prostredníctvom telefónu na Google Play.

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Xperia E1 Dual (D2105) White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia E1 Dual (D2105) White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia Dual-E1 (D2105) White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia Dual-E1 (D2105) White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia E1 Dual (D2105) White.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií