Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce mini AD gaming

Sony Xperia L (C2105) Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia L (C2105) Black
4,4 40 hodnotení
Mobilný telefón 4.3" 854x480, Qualcomm MSM8230 1GHz, 1GB RAM, 8GB, fotoaparát 8mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, FM, micro USB, Android 4.1
Kód:  RO213a Produktové číslo:  1271-9028 Stránky výrobcu

Sony Xperia L (C2105) Black

Cenovo dostupný smartfón s 4,3 palcovým TFT displejom vás milo prekvapí elegantným prehnutým dizajnom i skvelými funkciami. Pochváliť sa môže veľmi slušnou výdržou batérie, dobrým hardvérovým výkonom a použitím moderných technológií. O plynulý chod aplikácií sa stará dvojjadrový procesor s taktovacou frekvenciou 1 GHz a 1 GB operačnej pamäte. Dostatočný výkon pre hry a grafiku zabezpečuje GPU Adreno 305. Telefón je tenký menej ako 1 cm a váži len 137 gramov.


Zaznamenať svet okolo seba už nie je žiadny problém. Sony Xperia L sa dokáže z režimu spánku prebudiť a odfotiť snímku za menej než sekundu. Kvalitným fotoaparátom, vybaveným 8megapixelovým snímačom Sony Exmor RS, vytvoríte ostré fotografie za akéhokoľvek svetla. Dopomôže tiež LED diódový blesk, systém automatického ostrenia a integrovaný obrazový stabilizátor. Fotenie pre vás bude naozaj ľahké a intuitívne, vďaka hardvérovej spúšti na hrane telefónu.



Dizajn smartfónu nevyniká len osobitou krásou, ale aj funkčnosťou. Praktická signalizačná dióda vás upozorní na nové SMS správy aj zmeškaný hovor. Oblý tvar zadnej strany telefónu pôsobí veľmi príťažlivo, prístroj sa tak navyše veľmi dobre drží v ruke. Ani čo sa týka softvérovej výbavy nezostáva Sony Xperia L pozadu. V zariadení je nainštalovaná celé množstvo prémiových aplikácií Sony (WALKMAN, Playstation Mobile, Album a ďalšie) s prehľadným užívateľským rozhraním.


Nechýba samozrejme ani bezdrôtová konektivita, ktorá zahŕňa Bluetooth 4.0, duálna Wi-Fi (2,4 GHz a 5 GHz) aj čip štandardu NFC. Pre navigáciu môžete využiť asistovanú GPS a elektronický kompas, Jednoduché zdieľanie a streamovanie sprostredkujú rozhrania DLNA a Sony One-touch. Ako operačný systém je tu k dispozícii populárny Google Android 4.1. Vďaka unikátnej technológii Stamina vydrží integrovaná Li-Ion batéria, s kapacitou 1700 mAh, až 20 dní v pohotovostnom režime, alebo 9,1 hodín hovoru.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli výrobek Sony Xperia L (C2105) Black (zánovní)je z České distribuce? A ještě jsem se chtěla zeptat, zda by šel mobil objednat do konce Maxi výprodeje, a jestli by šlo pozdržet jeho odeslání do půlky února, a jestli cena zůstane stejná 4 263,-? Předem děkuji za odpověd. S pozdravem Pokorná

Dobrý den,chci se zeptat,chci od vás kouit mobilní telefon Sony Xperia L (C2105) Black,Tento telefon je nový,nebo použití? děkuji

Diskusia a poradňa k Sony Xperia L (C2105) Black
Príslušenstvo pre Sony Xperia L (C2105) Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia L (C2105) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia L (C2105) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia L (C2105) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia L (C2105) Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií