Motorola - splátky

Sony Xperia V (LT25i) Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia V (LT25i) Black
4,0 9 hodnotení
Mobilný telefón 4,3 "1280x720, Qualcomm MSM8960 1,5 GHz, 1GB RAM, 8GB, NFC, fotoaparát 13mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, FM, micro USB, Android 4.0
Kód:  RO212v1 Produktové číslo:  1270-7979 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia V (LT25i) Black

Vodeodolný mobilný telefón Sony Xperia V vás zaujme skvelým HD displejom aj výbornou rýchlosťou. Nebojte sa prechádzať internetové stránky v daždi, alebo telefonovať s mokrými rukami. Špecifikácie IP57 zaručuje, že telefón vydrží pol hodiny vo vode hlbokej 1 meter. Odolný je tiež proti vniknutiu prachu a poškriabaniu skla - pritom to ale nie je žiadny mohutný kváder, váži iba 120 gramov. Nemohli ste skôr vziať telefón v sprche? Je čas zmeniť aj toto.


Spoznajte, ako vyzerá výkon s dvojjadrovým procesorom Snapdragon 4 o frekvencii 1,5 GHz a grafickým akcelerátorom Adreno 225. Telefón podporuje aj najnovšie dátové siete LTE, Čakanie sa vás tým pádom absolútne netýka. Na vícedotykovém 4,3 palcovom LCD displeji si vychutnáte krásne sýte farby, o ktoré sa stará engine Sony Mobile BRAVIA 2. Výborné sú tiež pozorovacie uhly, spolu s HD rozlíšením ho priamo predurčujú na sledovanie videa i prezeranie fotografií.

Sony Xperia V je tak výkonná, že dokáže bez problémov streamovať FullHD video. Buď to, ktoré si sami natočíte pomocou 13 Mpx fotoaparátu, Alebo napríklad obľúbený film, o ktorý sa chcete podeliť s ostatnými na veľkej obrazovke. Foťákom s kvalitným snímačom Sony Exmor R zaobstaráte tiež nádherné a ostré snímky vo vysokom rozlíšení. Vybavený je autofokusom a prisvetľovacia LED diódou, Zvládne aj detekovať tváre, alebo bodovo ostriť dotykom.

Skvelá a intuitívne aplikácie "Walkman"Sa vracia v plnej paráde a napäto očakáva, že ju zaplníte množstvom skvelej hudby. Vytvárajte si ľahko zoznamy skladieb, na ktoré máte chuť, a cez reproduktory si bezdrôtovo prehrávajte vaše osobné "best of". Funkcie Clear Audio + automaticky nastaví kvalitu zvuku, takže si vychutnáte úplne všetky pesničky - bez ohľadu na žáner, hlasitosť a zdroj.



Okrem 8 GB vnútornej pamäte smartphone obsahuje tiež slot na pamäťové karty typu microSD, Môžete tak pridať až 32 GB ďalšieho miesta. Keby vám aj toto bolo málo, využite lákavé ponuky a získajte zadarmo až 50 GB voľného miesta v cloude Box. Ponuka je obmedzená len do konca roka 2013, preto neváhajte.

Parametre a špecifikácia

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.0 Ice Cream Sandwich Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Xperia V (LT25i) Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia V (LT25i) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia V (LT25i) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia V (LT25i) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia V (LT25i) Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií