PET PET

Sony Xperia X

Zobraziť katalóg
Sony Xperia X
4,3 9 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" IPS TRILUMINOS 1920x1080 procesor Qualcomm MSM8956 Hexa Core 64bit, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 200GB, fotoaparát 23Mpx + 13Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, microUSB, čítačka odtlačkov prstov, Nano SIM, batéria 2620mAh, Android 6.0
Kód:  SOM0710a2ax Stránky výrobcu

Sony Xperia X

vlastnosti telefónu

143 mm

vypnuté
front

69 mm

vypnuté
side

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 153 g

Úhlopříčka displeje

5,0 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 620 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano

typ SIM karty

Rozměry

69 × 143 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

23 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

153 g

hmotnosť telefónu

Nový rad Sony Xperia X sa so svojou špičkovou výbavou blíži k top modelom a pritom zaujme veľmi lákavou cenou. Tento model sa pýši elegantným vzhľadom s mierne zaoblenými hranami a výbornou hardvérovou výbavou s vysokým výkonom, o ktorý sa postará šesťjadrový procesor a 3 GB pamäte. Okrem toho je telefón vybavený luxusným fotoaparátom a kvalitnými prednými stereo reproduktormi Clear Audio +.


Spojenie elegancie a účelnosti

Xperia X bola navrhnutá v štyroch farebných variantoch, ktoré dokonale podporia váš štýl. Vďaka prepracovanému dizajnu a intuitívnemu ovládaniu sa telefón stane vašim nepostrádateľným spoločníkom pre prácu aj zábavu. Pre ochranu súkromia je k dispozícii čítačka odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená na boku prístroja.


Zážitok z každého pohľadu

Kvalitný Full HD displej Triluminos IPS s uhlopriečkou 5" zaručí vysokú ostrosť obrazu a výborné sledovanie zo všetkých zorných uhlov. Vďaka technológii Live Colour LED je k dispozícii širšia farebná paleta, takže displej poskytuje bohatšie, hlbšie a intenzívnejšie farby.


Zachyťte dôležité momenty

Predný fotoaparát s rozlíšením 23 Mpx je vybavený ultra rýchlym zaostrovaním, takže sa už nemusíte báť rozmazaných fotografií vašich detí a domácich zvierat. Hybridný autofokus navyše predvída vaše pohyby a účinne znižuje riziko rozmazania snímok. Predný 13Mpx fotoaparát umožňuje robiť ostré selfie snímky aj za zhoršených svetelných podmienok.


Nekompromisný výkon

Sony Xperia X ponúka podporu rýchlych LTE sietí a tiež umožňuje pripojiť sa bezdrôtovo cez WiFi rozhranie a Bluetooth. Plynulý chod systému Android 6.0 má pod palcom extrémne výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 650. Telefón je vybavený so 32GB vnútornej pamäte, ktorú možno rozšíriť microSD kartami až o kapacitu 128 GB.


Udržujte batériu v kondícii

Zatiaľ čo sa väčšina inteligentných telefónov potýka s rýchlym poklesom kapacity batérie, Xperia X nemá s životnosťou batérie žiadny problém. Prelomové Qnovo adaptívne nabíjanie udržuje životnosť batérie aj počas nabíjania. Inteligentná správa spotreby zaručí výdrž batérie až dva dni, takže už nemusíte neustále hľadať elektrickú zásuvku pre zapojenie nabíjačky.


Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
23 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty
SDXC Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
200 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
152 g Hotovo!
Výška
143 mm (14,3 cm) Hotovo!
Šírka
69 mm (6,9 cm) Hotovo!
Hĺbka
7,7 mm (0,77 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nemám otázku. Má to 32GB nikoli 64. Opravte to.

dobry den, je to urcite dual sim a 64GB verzia? lebo taku som este u nas zatial nevidel predavat. a 64GB verzia vraj nema ani microsd slot.

Dobrý den, u daného zboží Xperia X je ve stručném popisu DualSim s 64 GB pamětí, ale ve velkém popisu již nikoli. Při porovnání telefonu je u něj v tabulce 32 GB a jen na na jednu SIM. Taktéž cena je podivně nízká oproti jiným obchodům v předprodeji.

Stejnou cenu máte i u nižšího modelu Xperia XA. Která platí?

Diskusia a poradňa k Sony Xperia X
Príslušenstvo pre Sony Xperia X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia X.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií