Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Sony Xperia Z (C6603) Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia Z (C6603) Black
4,5 40 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1920x1080, Snapdragon S4 1,5 GHz, 2GB RAM, 16GB, NFC, Battery STAMINA Mode, fotoaparát 13Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, FM, micro USB, Android 4.1
Kód:  RO212z1 Produktové číslo:  1270-7109 Stránky výrobcu

Sony Xperia Z (C6603) Black

Špičkový mobilný telefón, pre ktorý sú pojmy ako menej, kompromis alebo slabší úplne cudzie. Vo všetkých smeroch najlepší mobilný telefón Sony Xperia Z prichádza v marci na trh s výbavou, ktorú mu môžu všetky ostatné telefóny len ticho závidieť. Špičková hardvérová výbava, vycibrený dizajn, nádherný obraz a kvalitný fotoaparát sú len zlomkom všetkých výnimočných vlastností tejto vlajkovej lode spoločnosti Sony. Kdekoľvek s telefónom vstúpite a vytiahnete ho pred zrak ostatných, verte, že budete ihneď v centre pozornosti.
 





Najlepší je len jeden

  • FullHD displej s technológiou Mobile BRAVIA Engine 2
  • Štvorjadrový procesor Snapdragon S4 1,5 GHz
  • 13 MPx kamera s Exmor RS senzorom
  • Exkluzívny dizajn OmniBalance
  • Extrémne tenký a ľahký
  • Odolný proti vode a prachu
  • Slot na microSDHC karty
  • Dlhá výdrž batérie vďaka technológii Battery STAMINA

 


Decentný a napriek tomu jedinečný


Každý, kto raz dostane do ruky telefón Sony Xperia Z, už ho nikdy nebude chcieť pustiť. Design OmniBalance je zameraný na rovnováhu a symetriu vo všetkých smeroch. Všetky hrany sú zaoblené a povrch smartfónu je pospájaný inovatívnou konštrukciou. Predná i zadná strana je vyrobená zo skla a odráža svet okolo vás. Všetky ostatné prvky sú vyrobené iba z prémiových materiálov, ako je napríklad hliník u tlačidiel pre zapnutie a ovládanie hlasitosti. Medzi displejom a krycím sklom je minimálna medzera, ktorá znižuje odozvu dotykového ovládania a umožnila vyrobiť telefón s hrúbkou iba 7,9 mm.



FullHD v dlani


S neskutočne ostrým a detailným obrazom v telefóne Xperia Z sa budete pri každom pohľade na displej cítiť, ako by ste pozerali na HD televíziu. Všetky filmy, fotografie alebo hry budú vyzerať ako skutočné a sami neuveríte, ako nádherne farebný a kontrastný obraz vidíte. Na 5" displeji nájdete na jednom palci 443 pixelov a voľným okom ich od seba nerozoznáte. Technológia Sony Mobile BRAVIA Engine 2 v reálnom čase sama upravuje nastavenie displeja a výsledkom je za každej situácie dychberúci obraz plný farieb, detailov a bez akéhokoľvek šumu.
 


Uchovajte si všetky okamihy


Firma Sony zužitkovala roky pohybovania sa v oblasti fotoaparátov a vybavila novú Xperiu Z unikátnym čipom Exmor RS. S ním budú fotky nasnímané aj za horšieho osvetlenia jasné, ostré a bez šumu. Technológia HDR (High Dynamic Range) sa postará o nádherné fotografie zhotovené proti priamemu svetlu, pri nakrúcaní FullHD videí vylepší živosť farieb a vdýchne vašim záberom nový život. 13 Mpx fotoaparát má to správne prednastavenie parametrov pre každú situáciu. Či už fotografujete rýchlo sa pohybujúce objekty, detailné zábery prírody alebo spoločnú fotku celej vašej rodiny, fotografie vždy budú vyzerať ako od profesionálov.



Výkon na cesty


Vnútri telefónu pulzuje štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 s naozaj rýchlymi 1,5 GHz jadrami. Surfujte na webe ako o život, pracujte a používajte viac aplikácií naraz, hrajte extrémne náročné 3D hry a sledujte videá v neskutočnej FullHD kvalite, všetko je povolené. Exkluzívny mód Battery STAMINA sa postará o tú najdlhšiu výdrž batérie. Aplikácie bežiace na pozadí systému spotrebúvajú energiu, aj keď je telefón vypnutý, a eliminovaním týchto aplikácií ušetríte veľa energie. Telefón tak bude dlhú dobu bez nabíjačky pripravený vás neustále prekvapovať.
 



Spoločne kamkoľvek


Aj cez svoje kompaktné rozmery a luxusný vzhľad telefón vydrží oveľa tvrdšie zaobchádzanie ako ostatné smartfóny tejto kategórie. Špeciálne upravená konštrukcia zaručuje ochranu proti vniknutiu vody a to až do hĺbky 1 m. Ani v prašných prostrediach sa nemusíte obávať poškodenia telefónu, je totiž odolný aj proti prachu. Sony Xperia Z je tak jediným telefónom s takto výkonným hardvérom a nekompromisnou výbavou, ktorý si so sebou môžete vziať takmer kamkoľvek, bez toho aby ste ho uchovávali stále v púzdre a najradšej ho ani nevyťahovali.

Parametre a špecifikácia

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych si koupit novou bateri do Xperie Z, ale nevím jakou koupit, můžete mi prosím poradit ?

Při vší účtě, mate ho skoro nejdražší z celého internetu, kde jsou nové, ale děkuji za Vaši odpověď. ---------- Původní zpráva ---------- Od: [email protected] Datum: 1. 2. 2016 v 10:45:50 Předmět: Technické dotazy Alza.cz Vážená paní Motlová, velmi nás těší, že jste se obrátil právě na naši společnost. Toto zboží je servisované a samozřejmě plně funkční. Bohužel, s počtem nabí zeného bazarového zboží nejsme schopni evidovat u každého takového produktu jeho historii nebo bližší stav.Balení nemusí obsahovat kompletní přísluš enství, nemusí mít původní obal a záruka je zkrácená na 12 měsíců. Zboží se nabízí za zvýhodněnou cenu. V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem   Jiří Novák - Alza.cz Obchodní podpora Tel: +420 225 340 111 https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a>' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt(<a href='https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a></a> Otázka Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tento telefon:  https://www.alza.cz/sony -xperia-z-c6603-black-d511613.htm?o=1 , měla bych o něj zájem, jen se chci zeptat, jak moc byl používaný, jestli jen zakoupený a vrácený, nebo někde vystavený, a zda je možnost ho vidět před zakoupením, a ještě jestli se jedn á o českou distribuci, děkuji moc za odpověď. Jana Motlová   Ohodnoťte práci operátora (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4941843-1.htm)  (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4941843-2.htm)  (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4941843-3.htm)  (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4941843-4.htm)  (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4941843-5.htm) Dotaz CCT1991507      Mapa Kde nás najdete? 60 výdejních míst v ČR(https://www.alza.cz/article/2711.htm) Tel Potřebujete poradit? 225 340 111(<a href='https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a> FAQ Hledáte odpověď? FAQ(https://www.alza.cz/article/527.htm) & Kontaktní formulář (<a href='https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a> Konzole Mail ID: 67749743

Diskusia a poradňa k Sony Xperia Z (C6603) Black
Príslušenstvo pre Sony Xperia Z (C6603) Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia Z (C6603) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia Z (C6603) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia Z (C6603) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia Z (C6603) Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií