Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Xperia Z2 Purple

Zobraziť katalóg
Sony Xperia Z2 Purple
Mobilný telefón 5,2" 1920x1080 Full HD, Quad-Core Qualcomm MSM8974AB 2,3 GHz, 3GB RAM, Flash pamäť 16GB, NFC, fotoaparát 20.7Mpx LED blesk, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, FM, micro USB, Android 4.4
Kód:  RO212z9c Produktové číslo:  1281-0038 Stránky výrobcu

Sony Xperia Z2 Purple

Xperia Z2 je nová vlajková loď medzi mobilnými telefónmi spoločnosti Sony. Telefón si berie to najlepšie zo svojho predchodcu, Sony Xperie Z, a navyše pridáva ďalšie funkcie, ktoré ho vyšvihují na absolútny vrchol medzi súčasnými mobilnými telefónmi. Honosí sa špičkovou hardvérovou výbavou na čele so štvorjadrovým procesorom, luxusným fotoaparátom, ktorý dokáže nahrávať video v 4K rozlíšení alebo napríklad 15 hodinami času hovoru. Cez MHL port je dokonca možné prenášať video v 4K rozlíšení. Odolnosť proti prachu a vlhkosti je samozrejmosťou, takže vám telefón výborne poslúži, nech ste kdekoľvek.

Zachyťte dôležité momenty


Sony Xperia Z prináša vysoko kvalitný fotoaparát s neskutočným rozlíšením 20,7 megapixelov. Priamo s telefónom tak dokážete vykúzliť do toho najmenšieho detailu nádherne ostré snímky. Predná kamerka na videohovory má rozlíšenie 2 megapixely.

Záznam videí v 4K!


Nahrávajte video v ultra vysokom 4K rozlíšení. Senzor Exmor RS v spojení s technológiou optických šošoviek Sony G Lens, ktorá zaistí výborné zaostrenie a vysokú kvalitu šošovky, dokáže veci doteraz pre mobilné telefóny nevídané.

Vždy dokonalé zábery


Inteligentný systém spracovania obrazu Bionz zaistí vašim fotografiám správne nastavenie expozície, vyváženie farieb a ďalšie parametre snímky. V spolupráci s perfektnou stabilizáciou obrazu SteadyShot tak získate vysoko kvalitné a ostré fotografie pomocou jedného stlačenia spúšte.

Vychutnajte si obľúbenú hudbu


Vďaka špeciálnej technológii redukcii šumu počujete prehrávanú hudbu ako by to bolo u vás v obývačke.

Pri použití dodávaných slúchadiel MDR-NC31EM je pomocou vstavaného mikrofónu snímaný okolitý hluk a digitálnym spracovaním je následne prehrávaná hudba upravená tak, aby nestratila kvalitu a pritom boli potlačené okolité šumy.

Zvuk tak bude čistý a dobre počuteľný, aj keď budete stáť na rušnej ulici. Na hlasné prehrávanie sú k dispozícii tiež zabudované stereo reproduktory.




Zážitok z každého pohľadu


Oproti svojmu predchodcovi sa displej zväčšil na celých 5,2" pri zachovaní skutočne jemného Full HD rozlíšenia 1920 x 1080 pixelov.





Pocity ako v kine


Technológia displeja bola tiež inovovaná a teraz vás svojím obrazom doslova oslní TRILUMINOS IPS displej s vysokou ostrosťou a zvýšenými zornými uhlami.

Vždy ostrý ako britva


Vďaka technológii X-Reality budú fotografie aj videá s nízkym rozlíšením vyzerať takmer ako Full HD multimédiá.

Elegancia rozhodne nechýba


Dizajn telefónu vychádza z dlhoročných skúseností spoločnosti Sony. Telo je vyrobené z materiálov s prémiovou kvalitou.

Hliníkový kryt telefónu je vyrobený z jedného kusu a z prednej strany je doplnený odolným sklom. Taktiež sú minimalizované okraje okolo displeja, ten tak zaberá maximálny možný priestor prednej strany telefónu.

Po ruke aj za nepriaznivého počasia


Telefón Sony Xperia Z2 prináša rovnako ako jeho predchodca vysokú odolnosť proti vlhkosti a prachu. Nezaskočí vás teda ani dážď, ani prašné prostredie piesočnatej pláže. Všade budete môcť využiť všetky funkcie tohto telefónu. Dokonca možno využiť telefón ako podvodný fotoaparát a až 30 minút fotografovať do hĺbky 1,5 m pod hladinou.

Nekompromisný výkon


Nový, ultra výkonný štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 patrí, rovnako ako celý zvyšok telefónu, k úplnej špičke dnešného trhu.

Je až o 75% rýchlejší ako jeho predchodca S4 Pro a ponúka maximálny výkon a rýchlosť pri minimálnych nárokoch na elektrickú energiu.

Parametre a špecifikácia

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20,7 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Xperia Z2 Purple
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia Z2 Purple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia Z2 Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia Z2 Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia Z2 Purple.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií