Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sony Xperia Z3 (D6603) Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia Z3 (D6603) Black
5 2 hodnotení
Mobilný telefón 5,2" IPS Full HD 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz, RAM 3GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, fotoaparát 20,7Mpx LED blesk, A-GPS, WiFi 802.11 g/n/ac, bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, Nano SIM, Android 4.4
Kód:  RO212z9c1a Produktové číslo:  1288-7955 Stránky výrobcu

Sony Xperia Z3 (D6603) Black

vlastnosti telefónu

 
Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
front

72 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
side

7,3 mm

Hmotnosť telefónu: 152 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.4

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 100 mAh

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

72 x 146 x 7,3 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

20,7 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

152 g

hmotnosť telefónu

Sony Xperia Z3 kombinuje dizajn, výkon a moderné technológie, ktoré sa stále môžu smelo rovnať s aktuálnymi top modelmi a to za prakticky polovičnú cenu. S procesorom od Qualcommu taktovaným na 2,5 GHz spoločne s 3 GB operačnej pamäte RAM sa telefón rozhodne nezadýchá ani pri hraní najnáročnejších hier. Zariadenie Xperia Z3 spája najnovšie hry s najlepšími technológiami Sony. Pripojte sa k systému PS4 prostredníctvom domácej siete Wi-Fi a hrajte svoje obľúbené hry s ovládačom. S technológiou digitálneho potlačenia hluku v vypnete až 98 % okolitých zvukov, nech už ste kdekoľvek, a užite sisvoju hudbu a filmy na maximum.

Kľúčové vlastnosti

  • Full HD displej s technológiou Live Colour LED a TRILUMINOS
  • Štvorjadrový procesor Snapdragon 801
  • 20,7 MPx kamera s automatickým zaostrovaním
  • Technológia Hi-Res Audio s digitálnym potlačením hluku
  • Extrémne tenký a ľahký
  • Odolný proti vode a prachu
  • Dlhá výdrž batérie vďaka technológii Battery STAMINA

Špičkový hardware pre najlepšie zážitky

Spojenie najjasnejšieho 5,2" Full HD displeja s najnovšími zvukovými technológiami od Sony zaručí špičkový multimediálny zážitok. Fotoaparát osadený 20,7 megapixelmi a LED bleskom prináša bezkonkurenčné možnosti fotografovania aj pri slabom osvetlení. Vďaka technológiám Cyber-Shot a Handycam môžete zachytiť smiech v každom svetle, nahrávať plynulé videa za pohybu a zhotovovať ostré snímky pod vodou.

2 dni bez problémov

Získate ten najpokročilejší fotoaparát, hranie novej generácie a dvojdennú výdrž batérie - to všetko v tenkom a kompaktnom dizajne. Je to smartfón, ktorý posúva dizajnové aj výkonnostné hranice.Vďaka najvyššiemu hodnoteniu odolnosti proti vode a prachu sa nemusíte obmedzovať a báť telefonovať, aj keď prší, alebo fotografovať priamo pod vodou.

 

Parametre a špecifikácia

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Šírka
72 mm Hotovo!
Hĺbka
7,3 mm Hotovo!

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!

Konštrukcia a farba

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20,7 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,2 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
152 g Hotovo!
Výška
146 mm (14,6 cm) Hotovo!
Šírka
72 mm (7,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
7,3 mm (0,73 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vy jste sasci :DDD Pry puvodni cena 19k a ted -47% sleva a stoji to 10k. S tou vasi ubohou slevou a deb ilni reklamou v televizi na "Black Friday" si zadny dalsi zakazniky neprilakate, ba naopak :D Tenhle telefon jde sehnat ani ne od 8 tisic na netu hahahaha

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda podporuje tento mobil rychlonabíjení a popřípadě, za jakou dobu se nabije. Předem děkuji za odpověď.

su k baleniu aj sluchadla?

Dobrý den chtěla bych vědět jak se jmenuje herní konzole od Playstationu na Sony Xperia Z3 na kterém se dají hrát hry a popřípadě jestli ho u vás koupím

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je součástí balení pouze telefon či další běžné příslušenství (nabíječka, sluchátka, ochranná fólie atd.)

Dobrý den,mám zájem o tento mobil,z jaké distribuce je Sony Z3?

Dobrý den, telefon Xperia Z3 (D6603) se nenadále sám vypnul při stavu baterie cca 60% a nelze zapnout. Telefon zakoupen 30.9.2016. Mám v telefonu dost dat, která potřebuji zachránit, nechci přehrát SW. Prosím o radu, jak řešit reklamaci.

Diskusia a poradňa k Sony Xperia Z3 (D6603) Black
Príslušenstvo pre Sony Xperia Z3 (D6603) Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia Z3 (D6603) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia Z3 (D6603) Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia Z3 (D6603) Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia Z3 (D6603) Fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií