AlzaBoxy Q1 MS hokej

SoundMAGIC BT100

Zobraziť katalóg
SoundMAGIC BT100
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, náhlavné, s mikrofónom, Bluetooth, veľké a veľmi mäkké náušníky, výdrž až 18 hodín, jack 3.5mm, 1.3 odpojiteľný kábel
Kód:  SMG050g Produktové číslo:  6949379000928

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SoundMAGIC BT100

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom sa hodia predovšetkým pre hranie hier, ale tieto sú dôkazom, že prehrávanie hudby cez Bluetooth si môžete užiť úplne rovnako, ako s audiofilskými slúchadlami. Kvalita zvuku nijako neutrpí, a batéria vydrží na jedno nabitie až neuveriteľných 18 hodín.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • Prenos zvuku podľa štandardu Apt-X
  • Ľahké párovanie cez NFC
  • Ovládanie hlasitosti a posunu skladieb na ľavej mušli
  • Odolná a veľmi ľahká konštrukcia
  • Dvojitý mikrofón pre čisté snímanie hlasu
  • Veľmi komfortné polstrovanie

Robustné, ale ľahké

Aj napriek svojej veľkosti sú slúchadlá prekvapivo ľahké, ale rozhodne nechýba pevnosť. Robustný most v sebe ukrýva oceľovú pružinu, avšak jeho mäkký povrch poskytne nevídané pohodlie. Komfortné sú aj veľkoryso polstrované náušníky, ktoré zakryjú celé ucho a skvele izolujú pred okolitým hlukom. Podobne sa správa aj mikrofón, teda vlastne dvojica mikrofónov. Sú vyladené tak, aby snímali len váš hlas, nie ruch okolo.

Inteligentná konštrukcia, inteligentné technológie

Prenos zvuku prebieha cez Bluetooth, a vďaka technológii NFC ich ľahko spárujete s ktorýmkoľvek zariadením podporujúcim tento spôsob komunikácie. Kvalita hudby nestráca na kvalite ani pri prehrávaní bez drôtu, pretože slúchadlá sú zostavené podľa štandardu Apt-X. Regulovať hlasitosť a prepínať medzi skladbami môžete ovládačom na ľavej mušli. V prípade vybitia nezdolného akumulátora stačí použiť odpojiteľný kábel, a párty pokračuje. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SoundMAGIC BT100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SoundMAGIC BT100.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií