Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SoundMAGIC E50C čierno-strieborné

Zobraziť katalóg
SoundMAGIC E50C čierno-strieborné
4,8 4 hodnotení
Slúchadlá – celokovové štuple s originálnym dizajnom a trojtlačidlovým ovládaním pre smartfóny, kompatibilné s iOS, 10mm neodymové meniče, mikrofón, 15Hz-22kHz, citlivosť 102dB
Kód:  SMG004d7 Produktové číslo:  6949379001185 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SoundMAGIC E50C čierno-strieborné Predaj skončil

SoundMAGIC E50C čierno-strieborné

SoundMAGIC E50C sú štýlovo vyrobené a cenovo dostupné slúchadlá, ktoré ponúknu dostatok výkonu a mnoho ďalších užitočných vlastností, ktoré ocenia aj náročnejší poslucháči kvalitnej hudby. Skelet slúchadiel je vyrobený z hliníkového materiálu, čo má v kombinácii s 10 mm dynamickými meničmi s neodymovými magnetmi pozitívny vplyv na celkový výkon a kvalitu reprodukcie. Navyše je káblové vedenie vybavené vinutím z čistej medi dovezenej priamo z Japonska, takže dosiahnete precízne výsledky aj pri prehrávaní digitálnej hudby vo vysokom rozlíšení.   

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupné slúchadlá s výnimočným zvukom
  • Precízne spracovanie
  • Hliníkový skelet
  • Pletený kábel minimalizuje zamotanie
  • 10 mm neodymové meniče
  • Ovládač na kábli
  • 3,5 mm pozlátený konektor
  • Spona na prichytenie na oblečenie

Potrebný komfort

Slúchadlá excelujú nielen po stránke výkonu, ale aj komfortu. Ergonomicky tvarovaný zvukový tubus spoločne s vami vybranými silikónovými nadstavcami presne prispôsobíte veľkosti ucha, takže budete pekne izolovaní od okolitého hluku. V balení nájdete okrem slúchadiel hneď niekoľko typov silikónových nadstavcov rôznych veľkostí, takže záleží len na vás, ktoré si vyberiete. 

Ovládač na 1,2 m točenie káblu poskytne jednoduché ovládanie, kde pomocou troch tlačidiel a mikrofónu môžete napríklad prijímať hovory, meniť hlasitosť či preskakovať skladby. Navyše slúchadlá obsahujú špeciálny mikročip, ktorý rozpoznáva a automaticky prepína medzi zariadeniami Android/Apple, čím prispôsobí i ovládanie.  

Obsah balenia:
Slúchadlá SoundMAGIC E50C
3 páry tvarovaných silikónových nadstavcov (veľkosti S, M a L)
3 páry plochých nadstavcov (veľkosti S, M a L)
1 pár Double Flange silikónových nadstavcov
1 pár penových nadstavcov Comply
Spona na oblečenie
Tvrdé prenosné puzdro

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SoundMAGIC E50C čierno-strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SoundMAGIC E50C černo-stříbrná. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SoundMAGIC E50C schwarz-silber.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií