AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SoundMAGIC E50S čierno-zlaté

Zobraziť katalóg
SoundMAGIC E50S čierno-zlaté
Headset celokovový univerzálny štupľový s mikrofónom, 15Hz - 22kHz, 100dB, pozlátený 3.5mm Jack konektor, kábel 1.2m symetrický
Kód:  SMG004c1 Produktové číslo:  E50SBBG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SoundMAGIC E50S čierno-zlaté Predaj skončil

SoundMAGIC E50S čierno-zlaté

SoundMAGIC predstavuje nový a naozaj univerzálny celokovový štupľový headset, ktorý je plne kompatibilný so všetkými smartfónmi. Obsahuje miniatúrny prepínač, pomocou ktorého môžete zmeniť zapojenie konektora podľa vášho prístroja. Headset oproti svojim predchodcom poskytuje viac vyvážený, avšak stále dynamický a živý zvuk. To všetko navyše vo výraznom dizajne a pútavých farbách. Doprajte si kvalitný a čistý zvuk so slúchadlami podľa vlastného vkusu.

Výrazné a elegantné

Uzavreté slúchadlá ponúkajú zvýšenú zvukovú izoláciu a perfektne utlmia hluk v klube, nebudete tak pri počúvaní už ničím rušení. Iste oceníte aj materiál. Sú vyrobené z ľahkého hliníka, vďaka ktorému sú dostatočne ergonomické. Otočné mušle vám umožnia počúvanie hudby iba jedným uchom. Mäkké priechodky s drobným výstupkom pri ľavej mušli zaručia, že ľavú a pravú teraz spoznáte aj potme. Slúchadlá sa tiež pýšia pozláteným 3.5 mm Jack konektorom s odolnejším bočným vývodom a zaťažiteľnosťou 2 mW. Disponujú frekvenčným rozsahom 15 Hz - 22 kHz. Komfort pri používaní a správne usadenie slúchadiel vám zaistí niekoľko párov silikónových nástavcov.

Balenie obsahuje 8 párov rôznych nástavcov:

  • 2x 3 páry jednoduché silikónové, 3 veľkosti, 2 tvarové variácie
  • 1 pár dvojité silikónové
  • 1 pár originálne penové COMPLY (T400)

Plochý kábel sa menej zamotáva, a tak sa nebudete musieť venovať rozmotávaniu po uskladnení. Aby sa vám lepšie nosil a neprekážal, slúchadlá obsahujú klip pre pripevnenie k odevu či batohu. V balení  naviac nájdete pevné transportné puzdro na zips. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chyba v popisu produktu: "1 pár originální pěnové COMPLY (T-500)" Ve skutečnosti se jedná o nástavce Comply T400. Tento údaj je podstatný při nákupu nových nástavců. Možno ověřit zde Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k SoundMAGIC E50S čierno-zlaté
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SoundMAGIC E50S černo-zlatá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií