Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Soundmaster Elite line PL780SW

Zobraziť katalóg
Soundmaster Elite line PL780SW
5 2 hodnotení
Gramofón - vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, moderný dizajn, Bluetooth, náhon remienkom, jednoducho zahnuté ramienko, USB
Kód:  SNM022b2 Produktové číslo:  PL780SW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Soundmaster Elite line PL780SW

Soundmaster PL780SW je elegantný gramofón v čiernej farbe, ktorý vyniká bohatou výbavou a precíznym spracovaním. Pri prehrávaní platní môžete vyberať medzi 33 a 25 otáčkami za minútu. Vďaka vstavanému zosilňovaču a kvalitnej prenoske ponúka gramofón vysoko kvalitný zvuk. Technológia Bluetooth umožňuje prepojenie gramofónu s inteligentným zariadením a na zadnej strane je umiestnený USB port na pripojenie k PC. Gramofón Soundmaster PL780SW má stabilné telo a hliníkovú dosku na LP. Kdispozícii je rovnako praktický priehľadný kryt na ochranu proti prachu.


Kľúčové vlastnosti gramofónu Soundmaster PL780SW

  • Technológia Bluetooth pre bezdrôtové pripojenie inteligentných zariadení
  • Elegantný dizajn gramofónu Soundmaster PL780SW v čiernej farbe
  • Zabudovaný predzosilňovač a kvalitná prenoska zaistia špičkový zvuk
  • 2 nastaviteľné rýchlosti
  • USB port a RCA výstup na zadnej strane
  • Priehľadný kryt gramofónu Soundmaster PL780SW zabezpečí ochranu proti prachu

Soundmaster PL780SW s nastaviteľnými rýchlosťami prehrávania

Pri počúvaní vinylových platní s gramofónom Soundmaster PL780SW oceníte 2 nastaviteľné rýchlosti prehrávania. Môžete voliť medzi rýchlosťou 33 a 25 otáčok za minútu. K dispozícii je zabudovaný predzosilňovač a kvalitná prenoska, vďaka čomu je zaistená špičková kvalita zvuku.

Bluetooth pre bezdrôtový prenos hudby

Gramofón Soundmaster PL780SW disponuje technológiou Bluetooth, prostredníctvom ktorej ho možno jednoducho prepojiť s telefónmi, tabletmi aj ďalšími inteligentnými zariadeniami. Zadná strana gramofónu je opatrená RCA audio výstupom a USB portom, prostredníctvom ktorého možno gramofón pohodlne pripojiť k počítaču.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Rozmery a hmotnosť

Šírka
450 mm Hotovo!
Hĺbka
130 mm Hotovo!
Výška
380 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké bedny lze připojit? aktivní?, pasivní? pokud pasivní, tak o jakém příkonu? děkuji

Dobry den, z coho je prosim gramofon vyrobeny? Mdf alebo plast. Dakujem za info

Návod k tomuto gramofonu je na 2 věci, chybí v něm to nejdůležitější, jak správně nastavit přenosku. :-( Nikde v něm není uvedena hodnota přítlačné síly na hrot a ani konkrétní typ osazené přenosky, takže hodnotu přítlačné síly nelze ani někde zjistit. Může mi někdo z ALZA odpovědět, jakou přítlačnou sílu mám nastavit?! Stejně tak není v manuálu nic o potřebné hodnotě nastavení antiskatingu či o tom, jakým postupem správnou hodnotu antiskatingu nastavit.

Jaké verze je bluetooth?

nemám otázku iba info pre záujemcov o návod k použitiu: Odkaz do neznáma

Zakúpil som si k tomuto gramofónu bezdrôtové slúchadlá bluetooth Philips TAPH802BK/00. Na gramofóne som aktivoval tlačítko BT a spároval som zo slúchadlami (tie sú funkčné - odskúšané na NB-ku). Napriek tomu nepočujem prehrávanú hudbu. V čom je problém? Ďakujem.

Dobrý den, koupil jsem u Vás tento gramofon, ale v návodu není jediný údaj, jak správně nastavit přenosku. Mám na mysli výrobcem doporučenou přítlačnou sílu, efektivní délku raménka, offsetový úhel apod. Ani nastavovací šablona není přiložena. Pátral jsem na stránkách výrobce, ale tam je možné stáhnout jenom stejný stručný návod, který byl přiložen v krabici. Prosím o radu, kde je možné tato data získat. Děkuji.

Dobrý den, jakou přenoskou-typem je gramofon osazen? Bohužel jsem nikde nenašel a rád bych si zakoupil do zásoby, aby semi nestalo, že budu muset gramofon po pár letech vyhodit, jako ten předchozí. Děkuji.

Dobrý den, dá se použít i k digitalizaci LP a SP ?

Dobrý den, prosím o sdělení, jak to tedy je? Je gramofon automatický či ne? Ptám se vzhledem k informaci pana Kopálka v diskuzi a také vzhledem k tomu, že jsem na jiném webu našel informaci, že gramofon není automatický. Tak chci mít jistotu. Předem děkuji, L.B.

12
Diskusia a poradňa k Soundmaster Elite line PL780SW
Príslušenstvo pre Soundmaster Elite line PL780SW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soundmaster Elite line PL780SW.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií