Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Soundmaster IR1450WE

Zobraziť katalóg
Soundmaster IR1450WE
4,5 10 hodnotení
Rádio – klasické a kuchynské, FM a RDS tuner, výkon 5 W, so vstupom Jack 3,5 mm, s DLNA, s UPNP a s WiFi, automatické ladenie, automatické vypnutie, budík, displej, hodiny a predpoveď počasia, zo siete napájanie
Kód:  SNM002c3 Produktové číslo:  IR1450WE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Soundmaster IR1450WE

Zatancujte si do rytmu vašich obľúbených piesní aj pri varení s rádiom Soundmaster IR1450WE. Rádio je určené na montáž pod kuchynskú linku, ale bez problémov ho možno využiť kdekoľvek. Soundmaster IR1450WE ponúka prehľadný LED displej, ktorý zobrazuje všetky dôležité informácie. K dispozícii je tiež zabudovaný Wi-Fi adaptér na počúvanie veľkého množstva internetových staníc. Poteší vás automatické ladenie rádia Soundmaster IR1450WE a praktické tlačidlá na jednoduché ovládanie.Technológia DLNA umožní pohodlné zdieľanie hudby v rámci vašej siete a pomocou AUX IN je možné k rádiu jednoducho pripojiť externé zdroje hudby.

Kľúčové vlastnosti rádia Soundmaster IR1450WE

  • Rádio je ideálne na montáž pod kuchynskú linku
  • Precízne spracovanie rádia Soundmaster IR1450WE v striebornej farbe
  • LED displej spoľahlivo zobrazuje všetky dôležité informácie
  • Rádio Soundmaster IR1450WE disponuje integrovaným Wi-Fi adaptérom
  • AUX IN na pripojenie externých zdrojov hudby
  • Súčasťou balenia je praktický diaľkový ovládač
  • Technológia DLNA pre zdieľanie hudby v rámci jednej siete
  • Množstvo praktických funkcií (časovač, budík a iné)

Soundmaster IR1450WE s Wi-Fi adaptérom

Rádio Soundmaster IR1450WE je vybavené integrovaným Wi-Fi adaptérom pre pohodlné počúvanie širokej škály internetových staníc. K dispozícii je veľké množstvo nastaviteľných funkcií a praktické tlačidlá umožnia jednoduché ovládanie. Rádio Soundmaster IR1450WE je ideálne najmä na umiestnenie do kuchyne, ale bez problémov ho možno využiť kdekoľvek.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ rádia
Klasické Hotovo!
Určenie
Kuchynské Hotovo!
Výkon
5 W Hotovo!
Typ tunera
FM, RDS Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Základné parametre

Typ rádia
Klasické Hotovo!
Určenie
Kuchynské Hotovo!
Výkon
5 W Hotovo!
Typ tunera
FM, RDS Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Vstupy
3,5 mm Jack Hotovo!
Konektivita
S DLNA, S UPNP, S WiFi Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Budík, displej, hodiny Hotovo!
Funkcie
automatické ladenie, Automatické vypnutie, Predpoveď počasia Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Zo siete Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
75 mm Hotovo!
Hĺbka
186 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky rádiá s RDS
» Všetky kuchynské rádiá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych Vás požádal o radu. Disponuje tento produkt sluchátkovým nebo jiným výstupem ? Případně poradíte jaký produkt tohoto typu (kuchňské rádio) jím disponuje? Děkuji, Milan

Dobrý deň, chcel by som vedieť či sa dá samostatne objednať k tomuto rádiu ten plochý plastový držiak ktorý sa pripevňuje zospodu na kuchynskú linku a na ktorý sa samotné rádio nasúva?

Dobrý den, lze toto radio pouzit i na baterky?

dobrý den, jakou má přístroj odolnost proti vlhkosti(v kuchyni je často množství vodní páry), a dále dá se dálkový ovladač obsluhovat mokrýma rukama, případně očistit vlhkou utěrkou? dekuji

Dobrý den, na obrázku to vypadá, že přístroj má na přední části IR čidlo. Nikde jsem nenašel, jestli to je opravdu to co myslím, a jaká je funkce, zde jen na dálkové ovládání nebo i jiné? Děkuji.

je možno dokoupit univrsální ovladač-značku

Dobrý den, lze přijímat i FM a DAB+ stanice? Děkuji

Dobrý den. Je možné mít toto rádio volně postavené na polici? Do půl roku budeme mít novou kuchyň, to by jsme si zavěsili následně do nového, prozatím jestli tedy může být jen položeno do police. Děkuji za rychlou odpověď, potřebuji urgentně jáko dárek. Radim Fojtík

Dobrý den obsahuje balení montážní sadu pro montáž pod kuchyňskou linku?

Dobrý deň, disponuje prosím uvedený produkt i Ethernet / LAN pripojením k Internetu, resp. domácej sieti, okrem Wifi pripojenia? Podľa odkazu na web-stránku NAY Odkaz do neznáma je Ethernet / LAN pripojenie dostupné, no tu ho nevidím uvedené. Dakujem pekne.

Diskusia a poradňa k Soundmaster IR1450WE
Príslušenstvo pre Soundmaster IR1450WE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soundmaster IR1450WE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Soundmaster IR1450WE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Soundmaster IR1450WE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Soundmaster IR1450WE.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií