PET alzaplus segmenty sda v2

SOVIO FG-S01 1,8l

Zobraziť katalóg
SOVIO FG-S01 1,8l
3,9 11 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.8 l, príkon 1500W, materiál: nerez, automatické vypnutie, detská poistka, filter, kontrolka prevádzky, ochrana pred chodom naprázdno, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, skrytá špirála, tepelná poistka a ukazovateľ vodnej hladiny, typ filtra: trvalý, strieborná
Kód:  SOVRK485 Produktové číslo:  FG-S01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SOVIO FG-S01 1,8l

Rýchlovarná kanvica je dnes okrem ohrievania vody taktiež vyhľadávanou dizajnovou vložkou. V mnohých prípadoch práve kanvica tvorí v miestnosti pomyselnú čerešničku na torte. Strieborná nerezová rýchlovarná kanvica SOVIO nielen rýchlo a úsporne ohrieva vodu, ale je tiež jedinečným dizajnovým doplnkom do každej kuchyne. Kanvica veľmi rýchlo ohreje vodu vďaka príkonu 1500 W, takže sa nemusíte obávať dlhého čakania na kávu. Jednou z najväčších výhod je jej veľká kapacita 1,8 l a zároveň trvalý filter. Tento model vyniká zabudovanou ochranou proti chodu bez vody. Špirála rýchlovarnej kanvice SOVIO FG-S01 1,8l nie je vidieť, keďže je schovaná pod výhrevným dnom. Vodný kameň sa tak stane už minulosťou. Automatické vypnutie spadá do funkcií, na ktoré si zvyknete v priebehu chvíľky. V takom prípade nebude prekážať, keď necháte kanvicu bez dozoru. Aby ste mohli mať prehľad o množstve vody vnútri, je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Super benefit prináša tým, ktorí sa strácajú v tom, či je prístroj v prevádzke alebo nie. Ako veľmi elegantné riešenie sa javí implementácia kontrolky chodu. Otočná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho naspäť aj z iného uhla.

Charakteristické rysy rýchlovarnej kanvice SOVIO FG-S01 1,8l

  • Rýchlovarná kanvica SOVIO operuje s príkonom 1500 W
  • Použitý materiál: nerez
  • Kanvica disponuje objemom 1,8 l
  • Otočná základňa na ľahké odkladanie rýchlovarnej kanvice ľavákom a pravákom
  • Poistka proti prehriatiu bez vody
  • Vodoznak na rýchle určenie hladiny vody
  • Výhrevná špirála je ukrytá pod teplovodivým dnom
  • Rýchlovarná kanvica SOVIO disponuje trvalým filtrom
  • Po uvarení vody sa prístroj sám vypne

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,8 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Detská poistka, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,8 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Detská poistka, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!
Typ filtra
Trvalý Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na kolik zmáčknutí tato konvice zvládne uvařit burger na medium rare.

Diskusia a poradňa k SOVIO FG-S01 1,8l
Príslušenstvo pre SOVIO FG-S01 1,8l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SOVIO FG-S01 1,8l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SOVIO FG-S01 1,8 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SOVIO FG-S01 1,8 Liter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SOVIO FG-S01 1,8l.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií