AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro

Zobraziť katalóg
SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro
3,0 1 hodnotení
Držiak na mobil na motorku, mechanický
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  OGCPc38 Produktové číslo:  53922 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro

Jazdíte podľa navigácie alebo často využívate hands-free volanie? Tou správnou voľbou sa môže stať držiak na mobilný telefón SP Connect. Čo sa týka uchytenia, poslúži ako držiak na motorku.

Zásadné vlastnosti držiaka na mobilný telefón na motorku SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro/XS/X

  • S pomocou držiaka SP Connect môžete bezpečne sledovať navigáciu za jazdy
  • Spôsob uchytenia držiaka na mobil: na motorku

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na motorku Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Na motorku Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud by někdo chtěl ochranné sklo k tomuto pouzdru, tak je možné použít sklo, které koupí na ALZE pod názvem... Tempered Glass Protector 0.3mm pro iPhone 11 Pro + sklo na kameru (Kód: TGPd35 Prod. číslo: TGP-IP11P-03 ) PS.Sklo je na každé straně v pouzdru menší o 1mm, ale alespoň se pořád neodlepuje při pohybu na motocyklu. Vložil bych foto, ale to tu nejde :-(

dobrý den, řeším zapeklitou otázku. Jak je možné že SP Connect Moto Bundle pro iPhone 11 Pro / XS / X je pro iPhne 11 pro i pro iPhone 11 X a XS? Jak sedí pouzdro na telefony s rozdílnou velikostí když iPhone 11 Pro má rozměr: 71,4x144x8,1 a iPhone 11X a XS má rozměr: 70,9x143,6x7,7? Psal jsem už do alza.sk ale tam na mou otázku nedokázali za 10 dní ani zareagovat, tak to zkouším v cz. Snad jste lepší než na blízkém východě EU :)

ako je možné že je držiak pre 2 rôzne velkosti telefónu? iPhone 11 Pro má inú veľkosť ako iPhone Xs a iPhone X, iPhone 11pro 71,4 x 144 x 8,1 iPhone Xs a X 70,9 x 143,6 x 7,7 ja potrebujem montáž na iPhone 11 Pro

Diskusia a poradňa k SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro
Príslušenstvo pre SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SP Connect Moto Bundle pro iPhone 11 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SP Connect Moto Bundle für iPhone 11 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SP Connect Moto Bundle für iPhone 11 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SP Connect Moto Bundle tartó iPhone 11 Pro készülékhez.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií