AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9

Zobraziť katalóg
SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9
5 1 hodnotení
Sada držiakov – výhodný balíček montážnych prvkov pre smartfón, ochranné puzdro, kryt proti nepriaznivému počasiu, súprava vhodná do auta, na beh, cyklistiku a ďalšie
Kód:  OGCPd04 Produktové číslo:  53811

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9 Predaj skončil

SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9

Súprava držiakov SP Connect Multi Activity Bundle predstavuje veľmi praktickú kombináciu komponentov v jednom balení. Bezkonkurenčne najobsiahlejší bundle je určený pre celú škálu športových i bežných aktivít. V súprave sú montážne prvky pre smartfón, ochranné puzdro a kryt proti nepriaznivému počasiu. Všetky komponenty sú určené pre mobilné telefóny Samsung S8/S9. Kúpte si túto jedinečnú súpravu príslušenstva a majte svoj inteligentný telefón neustále pri sebe.


Kľúčové vlastnosti súpravy držiakov SP Connect Multi Activity Bundle

  • Pre mobilné telefóny Samsung S8/S9
  • Využitie pri celej škále športových i bežných aktivít
  • V súprave montážne prvky pre smartfón
  • Ochranné puzdro
  • Kryt proti nepriaznivému počasiu
  • Vhodné do auta, na cyklistiku, beh a ďalšie
Connect Multi Activity Bundle

Obsah balenia

  • SP Phone Case – bezpečnostné puzdro zaistí maximálnu ochranu vášho mobilného telefónu. Aj napriek veľmi odolnej trojvrstvovej konštrukcii nebráni v prístupe ku tlačidlám a konektorom. Puzdro je vybavené MicroRail držiakom na zadnej strane.
  • SP Weather Cover – priehľadný kryt spoľahlivo ochráni mobilný telefón pred nepriazňou počasia. Kombináciou Phone Case a Weather Cover získate jedinečnú ochranu pred dažďom, potom, prachom či bahnom, ale zároveň aj pred pádmi a nárazmi.
  • SP Universal Mount – vďaka tomuto montážnemu prvku možno pripnúť ľubovoľný SP CONNECT produkt k rámom, predstavcom či riadidlám s priemerom 20 až 33 mm. Je kompatibilný tiež so systémami GoPro a s 360° rotáciou máte zariadenie kedykoľvek pohodlne k dispozícii. Prvok je opatrený suchým zipsom a vďaka silikónovému čalúneniu je veľmi stabilný.
  • SP Running Band – elegantné a praktické riešenie, ako mať inteligentné fitness aplikácie či hudbu neustále pri sebe. Opasok z komfortného neoprénu je navrhnutý v modrej farbe a slúži na uchytenie mobilného telefónu. Je vybavený praktickým vreckom a bezpečnostnými reflexnými prvkami. Pásik je ľahký a dá sa ľahko prispôsobiť veľkosti v rozpätí 22 až 36 cm.
  • SP Vent Mount – slúži pre uchytenie telefónu vnútri vozidla. Je vybavený otočným 360° diskom, ktorý možno uzamknúť v ľubovoľnej polohe. Duálna upínacia doštička umožní ľahkú manipuláciu s telefónom.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na bicykel, Na motorku Hotovo!
Prichytenie držiaka
Do ventilácie, Na palubnú dosku Hotovo!
Min. šírka zariadenia
14,73 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
14,73 cm Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Na bicykel, Na motorku Hotovo!
Prichytenie držiaka
Do ventilácie, Na palubnú dosku Hotovo!

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia
14,73 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
14,73 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií