Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya)

Zobraziť katalóg
SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya)
4,6 7 hodnotení
Stavebnica – rozšírenie pre HiTech elektronické stavebnice Arduino, dvojica DC motorčekov s prevodovkami na pohon robotických hračiek
Kód:  SEN310g1 Produktové číslo:  ROB-00319 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya) Predaj skončil

SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya)

Arduino je Open-Source platforma na ľahký návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná na rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi snímačmi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Vyskúšajte si svoj um v praxi

Spoločnosť SparkFun ponúka pestrú škálu výrobkov, ktoré sú navrhnuté na ideálne prepojenie práve s platformou Arduino. Medzi veľmi zaujímavé modelové rady patria aj rôzne robotické hračky. Pre ich pohyb však potrebujete jednosmerné motory spojené do spoľahlivej prevodovky a presne tento výrobok pre vás máme. SparkFun Dual Motor GearBox k vám dorazí nezmontovaný a okamžite sa môžete pustiť do jeho skladania.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Hi-Tech elektronická stavebnica Arduino

Prevodové pomery:
58:1 až 203:1

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímal by mě moment síly a rychlost otáčení motorů. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, z jakého materiálu jsou hřídele? Chápu, že krabička je plastová, převodová kolečka jsou také plastová, ale hřídele jsou také z plastu? Děkuji

Diskusia a poradňa k SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sparkfun Dual Motor GearBox (Tamiya Gearbox). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sparkfun Dual Motor GearBox (Tamiya Gearbox). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií