Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SparkFun modul reálného času (DS1307)

Zobraziť katalóg
SparkFun modul reálného času (DS1307)
4,5 2 hodnotení
– pre HiTech elektronické stavebnice Arduino
Kód:  SEN111a Produktové číslo:  BOB-12708

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SparkFun modul reálného času (DS1307) Predaj skončil

SparkFun modul reálného času (DS1307)

Modul reálneho času RTC (Real Time Clock) využíva DS1307 na sledovanie aktuálneho roka, mesiaca, dňa i času. Modul je už zostavený a naprogramovaný na súčasný čas a je vybavený malou lítiovou batériou CR1225, ktorá mu bude dodávať šťavu až 17 rokov. Modul DS1307 je prístupný pomocou protokolu I2C. Súčasťou je testovacia súprava, ktorá poslúži ako návod, ako pripojiť modul mikroprocesorov pomocou rozhrania I2C alebo BCD.

Arduino je open-source platforma pre jednoduché návrhy a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Zostavíte si vlastné prototypy, ovládacie a regulačné aplikácie, seriózne monitorovacie zariadenia s rôznymi senzormi, alebo diaľkovo ovládaného robota. A to všetko bez potreby hlbších znalostí elektroniky. Arduino Starter Kit je súprava na zoznámenie sa so základmi elektroniky, na ktorej si môžete vyskúšať možnosti platformy Arduino. Súčiastky v balíčku Arduino vám pomôžu rýchlo navrhnúť vlastné projekty a ihneď ich realizovať. 


Vlastnosti:
Pripojenie pre 2 drôtiky I2C
Ukazovateľ hodín, minút, sekúnd
Dni, mesiace, roky
Prestupné roky
Presný kalendár do roku 2100
Batérie súčasťou
1 Hz output pin
56 Bytov pamäte k dispozícii

Rozmery:
20 x 20 mm

 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun modul reálného času (DS1307). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SparkFun Echtzeituhr (DS1307). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SparkFun Echtzeituhr (DS1307). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SparkFun valós idejű óra modul (DS1307).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií