PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SparkFun T Rex Tank Chassis

Zobraziť katalóg
SparkFun T Rex Tank Chassis
4,0 1 hodnotení
Stavebnica - rozšírenie pre HiTech elektronické stavebnice Arduino, stavebnica robotického pásového podvozku
Kód:  SEN310c1 Produktové číslo:  ROB-12719 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SparkFun T Rex Tank Chassis Predaj skončil

SparkFun T Rex Tank Chassis

Arduino je Open-Source platforma pre ľahký návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná na rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenia s rôznymi snímačmi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Vyskúšajte si svoj um v praxi

Medzi vrcholnú ponuku stavebnice SparkFun patrí unikátny pásový tank zvaný T'Rex. Jeho odolný podvozok je priamo predurčený na zdolávanie tých najzložitejších terénov. Telo je kompletne vyrobené z eloxovaného hliníka a v útrobách nájdete dostatok priestoru na uloženie dôležitých súčiastok. Iste bude nutné osadiť riadenie motora, batérii alebo rôzne senzory.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Hi-Tech elektronická stavebnica Arduino

Rozmery:
355 × 175 × 133 mm

Hmotnosť:
3,7 kg

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun T'Rex Tank Chassis. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SparkFun T'Rex Tank Chassis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SparkFun T'Rex Tank Chassis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SparkFun - T'Rex Tank Chassis.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií