AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Speck Universal GrabTab Black/Red

Zobraziť katalóg
Speck Universal GrabTab Black/Red
Držiak – univerzálny, elegantný a účelový, bezpečný úchyt, rozmery kreditnej karty (hrúbka 3mm), možno použiť ako stojan na sledovanie filmov a videí, super tenký dizajn, jednoduché nalepenie na zadnú stranu zariadenia alebo krytu
Kód:  SPECgt2 Produktové číslo:  122305-7925

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Speck Universal GrabTab Black/Red Predaj skončil

Speck Universal GrabTab Black/Red

SpeckGrabTab je veľmi tenké príslušenstvo, ktoré vám dodá praktický spôsob, ako držať alebo postaviť váš telefón. Flexibilný pásik na zadnej strane držiaka sa ohne a zamkne na mieste, čím vytvorí otvor. Cez ten môžete prevliecť prsty a pohodlne tak držať telefón, zatiaľ čo fotíte, čítate si v posteli alebo robíte niečo iné. Držiak GrabTab využijete aj ako stojan, ten sa hodí napríklad, keď pozeráte videá.

Kľúčové vlastnosti držiaka Speck Universal GrabTab Black/Red

  • Praktické mobilné príslušenstvo v čiernej a červenej farbe
  • Flexibilný pásik na zadnej strane
  • Držiak poskytuje lepší úchop telefónu
  • Vhodný na celý rad aktivít
  • GrabTab možno využiť aj ako stojan
  • Nebráni bezdrôtovému nabíjaniu
  • Kompaktné rozmery držiaka GrabTab
  • Univerzálny dizajn vhodný pre väčšinu krytov a zariadení

Pomocný držiak

Držiak GrabTab nebráni dobíjaniu cez bezdrôtové nabíjacie podložky, takže vás nijako neobmedzí. Plocha držiaka je veľká asi ako kreditná karta, pričom jeho hrúbka je zhruba tri kreditné karty. Do vreciek a ďalších malých priestorov bez problémov ladne vkĺzne. Držiak Speck GrabTab v čiernej a červenej farbe má univerzálny dizajn, ktorý bude ladiť s väčšinou krytov a zariadení.



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Speck Universal GrabTab Black/Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Speck Universal GrabTab Black/Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Speck Universal GrabTab Black/Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Speck Universal GrabTab Black/Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Speck Universal GrabTab fekete-piros.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií