Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SPEED LINK LEDOS Red

Zobraziť katalóg
SPEED LINK LEDOS Red
4,5 21 hodnotení
Herná myš herné, optická 500 až 3000dpi, ultimatívny funkcie Sniper, vysokofrekvenčné tlačidlo rýchlej paľby, LED osvetlenie, ohybný USB kábel s odolným opláštením (1.8m)
Kód:  MI391ld1 Produktové číslo:  SL-6393-RD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPEED LINK LEDOS Red

Finančne lákavá myš SPEED LINK Ledos vám bude spoľahlivým partnerom v akčných hrách. Svojimi vlastnosťami dopomôže k lepším výsledkom. Základom je optický senzor s vysokým rozlíšením as dobrou odozvou zabudovaný v ergonomicky tvarovanom, pogumovanom telom , Ktorý presne padne do ruky. Tým skracuje reakčnú dobu a predlžuje vašu vytrvalosť. Špecialitou je tlačidlo pre okamžité zníženie rozlíšenia na 500 dpi . Nastavte si tak pokojne vysoké rozlíšenie a pri streľbe na diaľku si spomalíte zameriavanie pre vyššiu citlivosť. Aby ste nemuseli opakovane stlačiť tlačidlo myši, má rapid-fire tlačidlo, ktoré urobí prácu za vás a automaticky vykoná dvojitý klik . Získate tak palebnú prevahu nad protivníkmi.

Parametre a špecifikácia

Šírka
7,3 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Hĺbka
11,8 cm Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,3 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Hĺbka
11,8 cm Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím pod akú veľkosť spadá táto myš? S/M/L/XL/XXL??? Chcel by som si kúpiť myš podobnej veľkosti no neviem čo mám zadať do filtra pre myšky ďakujem

Diskusia a poradňa k SPEED LINK LEDOS Red
Príslušenstvo pre SPEED LINK LEDOS Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPEED LINK LEDOS Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPEED LINK Ledos Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPEED LINK Ledos Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPEED LINK Ledos Red.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií