Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

SPEED LINK Sonid black-grey

Zobraziť katalóg
SPEED LINK Sonid black-grey
Slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, redukcia šumu mikrofónu, kábel 1.9m, USB
Kód:  MI080ab1b34 Produktové číslo:  SL-870002-BKGY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPEED LINK Sonid black-grey

SPEED LINK Sonido Black sú praktické slúchadlá s mikrofónom na všestranné použitie. Počúvajte hudbu, hrajte hry alebo komunikujte s priateľmi. Čierne náhlavné slúchadlá skvele prenesú váš hlas cez citlivý mikrofón, ktorý možno nastaviť do vami obľúbenej polohy. Vďaka mäkkým, ľahko priliehajúcim náušníkom a nízkej hmotnosti môžete počúvať hodiny a stále vás nebudú slúchadlá tlačiť. Na prepojovacom kábli nájdete ovládanie hlasitosti, stlmenie zvuku a mikrofónu.

Kľúčové vlastnosti čiernych slúchadiel s mikrofónom SPEED LINK Sonido Stereo

  • Čiernosivé slúchadlá s mikrofónom pripojíte pomocou 1,9 m kábla
  • SPEED LINK Sonido izolujú okolitý ruch
  • Kvalitné slúchadlá pre bezproblémovú komunikáciu s vašimi priateľmi
  • Pripojenie cez USB typu A
  • Slúchadlá skvele padnú okolo uší
  • Pre maximálnu kvalitu majú slúchadlá vlastnú zvukovú kartu

Prispôsobte si kvalitné stereo slúchadlá podľa seba

Čiernosivé slúchadlá s mikrofónom Sonido Stereo možno jednoducho prispôsobiť podľa toho, čo práve robíte. Ak chcete komunikovať s priateľmi môžete si nastaviť mikrofón do obľúbenej polohy pre komunikáciu. Navyše môžete využívať špeciálne ovládanie hlasitosti a stlmenie na kábli. V prípade počúvania hudby stačí nastaviť čelenku a mikrofón môžete otočiť smerom k čelenke. Slúchadlá sú vystužené pohodlnou penovou výplňou.

Pohodlie na prvom mieste

Stereo slúchadlá s mikrofónom od značky SPEED LINK vám doprajú maximálne pohodlie pri ich využívaní. Kvalitné vystuženie čelenky a mäkké penové vypchávky do náušníkov skvele padnú na vašu hlavu a ani po niekoľkých hodinách vás nebudú tlačiť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPEED LINK Sonid black-grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPEED LINK Sonid black-grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPEED LINK Sonid schwarz-grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPEED LINK Sonid schwarz-grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPEED LINK Sonid fekete-szürke.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií