AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sphere Nubby Cover Black

Zobraziť katalóg
Sphere Nubby Cover Black
4,5 2 hodnotení
Ochranná fólia vodeodolná fólia na Orbotix Sphere 2.0
Kód:  DDV2005d Produktové číslo:  ACW0BK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sphere Nubby Cover Black Predaj skončil

Sphere Nubby Cover Black

Premeňte svoj Sphere na najodolnejšie off-road model v farebnej kombinácii podľa vášho výberu. Vodeodolný kryt Orbotix Sphere Nubby Cover vám dáva strategickú výhodu v ťažkých terénoch ako je štrk, voda či betón, a navyše Sphere chráni pred poškriabaním či poškodením počas hry. Vybrať si môžete čiernu, čírou, modrú, zelenú alebo oranžovú variant. Dajte svojmu Sphere nové možnosti hry, pohybe i rýchlosti.

Sphere 2.0 je revolučný "magická gule", ktorá sa intuitívne ovláda pomocou smartpohonu či tabletu, a to ich nakláňaním, dotýkaním a vlnením. Sphere nie je len obyčajná kotúľajúce sa gule, ale predstavuje novú dimenziu zábavy, v ktorej sa ponoríte do sveta neuveriteľne zábavných hier. Sphere totiž ponúka nový úžasný spôsob hrania a mieri k novým zážitkom - k tzv. Rozšírenej herné realite. Virtuálne hranie sa tak stáva interaktívne so skutočným svetom. Rozšírená realita sa Sphere úplne zmení spôsob, akým ste si doteraz hrali.

Určené pre:
Sphere 2.0

Vlastnosti:
Vodeodolná fólia
Vhodné pre rôzne typy terénov - voda, štrk, betón

Farebné prevedenie:
Čierne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Nubby Cover Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orbotix Sphero Nubby Cover Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orbotix Sphero Nubby Cover Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero Nubby Cover Fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií