AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sphero Code Mat

Zobraziť katalóg
Sphero Code Mat
Podložka – obojstranná kombinujúca učenie s hraním, s rozdielnymi motívmi – Sphere Golf a Sphere Mesto, jednoduchý spôsob, ako sa naučiť blokové kódovanie, základné matematické princípy a kolaboratívne riešenie problémov pomocou Sphere robotov, na správnu funkciu je potrebné dokúpiť Sphere Activity 3 sady kariet CMACARD02, ktoré poskytujú viac ako 40 hodín kódovania a tvorenia
Kód:  Sph04 Produktové číslo:  CODEMAT01
Sphero Code Mat Predaj skončil

Sphero Code Mat

Sphero Code Mat je interaktívna hracia podložka, ktorá rozvíja kreativitu a prirodzenú inteligenciu. Je určená na prácu s robotmi Sphero. Hracia podložka je obojstranná, môžete si vybrať motív Sphere Golf alebo Sphero Mesto. Formou zábavy naučí jednoduchým princípom blokového programovania, základným matematickým princípom a kolaboratívnemu (spolupracujúcemu) riešeniu problémov. Podložka je vhodná nielen pre deti, ale aj ich rodičov, prípadne ako výučbová pomôcka pre pedagógov. Pre správne fungovanie je potreba dokúpiť Sphero Activity Card Set 3 Pack. Obojstranná podložka Sphero Code Mat predstavuje pre vaše dieťa učenie formou hry, ktorá ho zabaví na dlhé hodiny.

Kľúčové vlastnosti podložky Sphero Code Mat

  • Sphero Code Mat je interaktívna hracia podložka pre deti, rodičov a pedagógov
  • Podložka rozvíja kreativitu a prirodzenú inteligenciu
  • Sphero Code Mat je obojstranná
  • Možno zvoliť motív Sphero Golf alebo Sphero Mesto
  • Podložka učí jednoduchým princípom blokového kódovania, základným matematickým princípom a kolaboratívnemu riešeniu problémov
  • Podložka je určená pre roboty Sphero
  • Pre správne fungovanie je potreba dokúpiť Sphero Activity Card Set 3 Pack

Rozmery:
218 × 114 cm

Poznámka:
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Code Mat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Code Mat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Code Mat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero Code Mat.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií