AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note8

Zobraziť katalóg
Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note8
Ochranný kryt tenký a pružný, dokonale priľne a chráni najzraniteľnejšie miesta v rohoch, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP050g01 Produktové číslo:  587CS22049

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note8 Predaj skončil

Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note8

Zachovajte pôvodný tvar a veľkosť vášho mobilného telefónu Samsung Galaxy Note 8 s ultratenkým krytom Spigen AirSkin. Jeho tvrdý polypropylénový materiál je pružný a tvarovateľný, aby sa bezpečne zasunul do telefónu pre dokonalé prispôsobenie tvarom telefónu. Kryt má polopriehľadný vzhľad, ktorý vytvára ilúziu zmrazeného povrchu.

Kľúčové vlastnosti Spigen Crystal Hybrid pre mobilný telefón Samsung Galaxy Note 8 čierny

  • Dokonalá ochrana mobilného telefónu Samsung Galaxy Note 8
  • Ultratenký polopriehľadný dizajn v čiernom prevedení
  • Jednoduchá aplikácia vďaka tvarovatelnému materiálu
  • Nezakrýva konektory telefónu

ultratenký dizajn

Kryt Spigen Air Skin je ultratenký a nepridá tak na hmotnosti alebo rozmeroch vášho telefónu. Polopriehľadný dizajn, ktorý vytvára ilúziu zmrazeného skla, podčiarkuje minimalistickú podstatu tohto krytu. 

Jednoduchá aplikácia

Tento kryt je vyrobený z tvrdého, ale pritom pružného a tvarovateľného materiálu, takže nasadenie aj zloženie krytu je veľmi jednoduché a nedôjde k zničeniu telefónu vplyvom hrubého zaobchádzania. Kryt zanecháva konektory telefónu odhalené, takže nie je problém telefón nabíjať alebo pripájať príslušenstva. 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento kryt je najhorší za roky čo som mal! Telefón mi s krytom niekoľko krát padol na zem a 3 x mi po pade strihlo kryt a poškodil sa telefón. Takže o pružnosti sa nedá písať. Otázka? Viete vymazať slovíčko "pružný" z popisu ? Lebo je to dosť zavádzajúce ponevač kryt je z pevnejšie ho plastu.

Diskusia a poradňa k Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note8
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Air Skin Black Samsung Galaxy Note 8.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií