Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch)

Zobraziť katalóg
Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch)
5 3 hodnotení
Držiak na mobil do auta, uchytenie pomocou CD slotu rádia, one touch technológia, kĺbový systém umožňuje otáčať o 360°, kompatibilné s telefónmi do maximálnej šírky 3.5"/8,9 cm
Kód:  SP050b51 Produktové číslo:  000CG21160

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch) Predaj skončil

Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch)

Hľadáte držiak do svojho auta, ktorý zaručí bezpečné zaistenie vášho mobilného telefónu, ale nemáte dostatok priestoru na palubnej doske alebo čelnom skle? Tento problém za vás môže vyriešiť nový držiak Spigen Kuel AP230T, ktorý patrí do radu držiakov pripevnených vo vašom slote na CD. Vďaka špičkovému vyhotoveniu od spoločnosti Spigen sa tento držiak radí medzi naozaj kvalitné a spoľahlivé riešenia. 

Kľúčové vlastnosti držiaku do CD slotu

  • Kvalitné vyhotovenie, prepracovaný dizajn a zaručená kvalita Spigen
  • Zamknutie displeja jednoduchým pritlačením telefónu do krytu
  • Ľahké odopnutie z držiaka, ktoré zvládnete aj počas jazdy
  • Balenie obsahuje 3 lepiace podložky pre zaručenie pevnosti
  • Podpora mobilných telefónov do šírky 8,9 cm
  • Možnosť otáčania telefónom o 360° pre vašu pohodlnosť
  • Spigen AP230T zaručuje bezpečnosť - nebráni vo výhľade žiadnemu z pasažierov

Spoľahlivé a rýchle uchytenie držiaku aj telefónu

Uzamknutie telefónu prebieha instantne. Stačí ho len zatlačiť do držiaka. Uchytenie samotného držiaku AP230T prebieha cez opakovane použiteľný gélový vankúšik. Ten zaisťuje bezpečné umiestnenie a všestrannosť, pretože sa chytí nielen na sklo, ale aj na palubnú dosku (okrem povrchu z kože).

Váš telefón bude vždy na správnom mieste

Vzhľadom k určitému dnešnému štandardu vo vozidlách sú všetky autorádiá (vrátane audioprehrávačov) umiestnené v podobnej polohe na pravej strane od vodiča. To zaručuje spoľahlivosť držiaku vždy, keď je potreba. Ak teda sedíte na mieste vodiča a potrebujete rýchlo prístup k svojmu telefónu, držiak Spigen Kuel AP230T bude s vaším telefónom vždy pri ruke.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je vhodný tento držák na GPS Mio Spirit 7670 LM ? Děkuji za odpověď Kozel J.

Dobrý den, raději se zeptám - nikde není psáno, jestli se i při použití držáku dá poslouchat CD a případně jestli se dá CD jednoduše měnit, resp. Jestli se držák instaluje jednoduše, jen zasunout/vysunout.. A v tom případě jestli takto zasunutý drží dobře? Děkuji

Diskusia a poradňa k Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch)
Príslušenstvo pre Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen AP230T Car Mount Holder (CD Slot+One Touch). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen AP230T telefontartó autóba (CD nyílás + One Touch).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií