Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note8

Zobraziť katalóg
Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note8
5 1 hodnotení
Kryt na mobil z dvoch častí: zadná časť krytu je z TPU a rám z polykarbonátu, magnetický výklopný stojan, dokonale priľne a chráni najzraniteľnejšie miesta v rohoch, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP050g03 Produktové číslo:  587CS21845

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note8 Predaj skončil

Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note8

Ochranný kryt Spigen Crystal Hybrid vo trblietavo ružovo zlatom prevedení prináša optimálnu ochranu s funkčným štýlom pre mobilný telefón Samsung Galaxy Note 8. Zažite maximálnu funkčnosť a pohodlné sledovanie multimédií tým, že vysuniete univerzálny kovový stojanček jedným jednoduchým pohybom. Priehľadný kryt Crystal Hybrid nechá vyniknúť dizajnu vášho telefónu Samsung Galaxy Note 8 prostredníctvom jeho krystalovo čistého dizajnu v trblietavo ružovo zlatom prevedení a vďaka dvojvrstvové hybridnej ochrane ho tiež ochráni. Kryt Spigen Crystal Hybrid má všetko, čo od kvalitného krytu potrebujete a navyše s praktickou ochranou, štýlom a funkčnosťou.

Kľúčové vlastnosti Spigen Crystal Hybrid pre mobilný telefón Samsung Galaxy Note 8 trblietavo ružovo zlatý

  • Dokonalá ochrana mobilného telefónu Samsung Galaxy Note 8
  • Zachová štýlový dizajn telefónu
  • Integrovaný kovový stojanček spríjemnia sledovanie filmov a multimédií
  • Dvojvrstvový hybridný dizajn pre čo najlepšiu ochranu v trblietavo ružovo zlatom prevedení
  • Nezakrýva konektory telefónu

Dvojvrstvová hybridný ochrana

Kryt Spigen Crystal Hybrid je vyrobený s dôslednou starostlivosťou a zmyslom pre čo najlepšiu ochranu vášho telefónu. Rám krytu je vyrobený z polykarbonátu a samotný kryt je vyrobený z odolného a pritom na dotyk príjemného TPU materiálu, ktorý dokonale obopína telefón a tým ho chráni pred nechcenými pádmi alebo poškriabaním. Kryt tiež nezakrýva konektory telefónu, takže môžete nabíjať alebo pripájať rôzne príslušenstvo rovnako ako bez krytu.

Sledovanie filmov a multimédií na mobilnom telefóne nikdy nebolo príjemnejšie

Integrovaný kovový stojanček spríjemnia sledovanie vašich obľúbených filmov alebo videí a poskytne optimálny pozorovací uhol pre čo najvyšší komfort pri sledovaní multimédií. Vysunutie stojanu je veľmi jednoduché a pomocou jedného jednoduchého pohybu to zvládne každý a hneď.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Crystal Hybrid Rose Gold Samsung Galaxy Note 8.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií