Spigen Glass FC HD Black iPhone X

Zobraziť katalóg
Spigen Glass FC HD Black iPhone X
4,9 8 hodnotení
Ochranné sklo – tvrdené, tvrdosť 9H, chráni displej pred poškodením a poškriabaním, po aplikácii skla ostáva 100% citlivosť obrazovky, špeciálny povrch zabraňujúci odtlačkom prstov
Kód:  SP001a10a Produktové číslo:  057GL22986

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Glass FC HD Black iPhone X

Ochráňte displej svojho mobilného telefónu iPhone X moderným ochranným sklom Spigen FC HD Black najvyššej kvality, ktoré zároveň nezanechá žiadne odtlačky prstov. Jedná sa o absolútnu inováciu v ochrane medzi mobilnými displeji. Toto sklo je kompatibilné s krytmi Spigen. Tajomstvo svojej dlhotrvajúcej sily je v jeho maximalizovanom výreze. Štíhle sklo s 9H tvrdosťou zaisťuje pocit a vzhľad originálneho skla. Odporúčame inštaláciu spolu s ochranným krytom.

Kľúčové vlastnosti ochranného skla Spigen FC HD Black

  • Zakrivené tvrdené sklo s tvrdosťou 9H
  • Chráni obrazovku pred poškodením a škrabancami
  • Dokonale číre sklo
  • Kompatibilné s puzdrami Spigen
  • Sklo je vhodné pre iPhone X

Parametre a špecifikácia

Tvrdosť
9H Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Tvrdosť
9H Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je sklo lepené po celé ploše displeje? Nechci sklo které se přilepuje jen po okrajích a následně je mezi displejem a sklem vzduchová mezera.

Dobrý den, prosím je toto sklo prachu vzdorné. Teda v miestach okolo senzorov a kamier sa nebude dostávať prach? Môžete odporučiť skla ktoré zabezpečia, že aj v tomto mieste to bude bez prachu.

Dobrý den, za kolik to Vaši odborníci nalepí, aby to mělo kvalitu a nemusel jsem se s tím doma rozčilovat? :-)

Dobrý den, bude toto sklo kompatibilní s originál kryty od Apple, silicone i leather case? Děkuji

Diskusia a poradňa k Spigen Glass FC HD Black iPhone X
Príslušenstvo pre Spigen Glass FC HD Black iPhone X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Glass FC HD Black iPhone X/XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Glass FC HD Black iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Glass FC HD Black iPhone X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Glass FC HD Black iPhone X.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií