AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Spigen Kuel H35 Car Mount Holder

Zobraziť katalóg
Spigen Kuel H35 Car Mount Holder
5 2 hodnotení
Držiak na mobil uchytenie na palubnú dosku a na sklo
Kód:  SP050b53 Produktové číslo:  000CG21496

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Kuel H35 Car Mount Holder Predaj skončil

Spigen Kuel H35 Car Mount Holder

Držiak Spigen Kuel H35 je skvelým riešením pre upevnenie mobilného telefónu do automobilu. S najnovším dizajnom vytvoreným z karbónových vlákien zapadne do vášho automobilu ako skvelý doplnok. Pre jednoduché pripevnenie k palubnej doske alebo na okno je doplnený gélovou prísavkou v spodnej časti držiaka. Spigen H35 je skvelým pomocníkom, pretože nezabraňuje výhľadu z vášho vozidla.

Kľúčové vlastnosti pre Spigen H35

  • Jednoduché prichytenie telefónu pomocou magnetu
  • Kompatibilita so všetkými smartfónmi na trhu, vrátane menších tabletov
  • Pripevňovanie pomocou gélovej prísavky na palubnú dosku i sklo
  • Možnosť otáčania telefónu, ale aj držiaku o 360°
  • Konštrukcia umožňujúca teleskopické vytiahnutie a priblíženie mobilu
  • Naozaj kvalitné prichytenie mobilného telefónu vďaka magnetickej sile

Spoľahlivé a rýchle uchytenie držiaku aj telefónu

Uchytenie samotného držiaku prebieha prostredníctvom opakovane použiteľnej gélovej prísavky. Tá zaisťuje bezpečné umiestnenie a všestrannosť, pretože sa chytí nielen na sklo, ale aj na palubnú dosku (vynímajúc povrchu z kože). Ďalšou ohromnou výhodou je magnetický systém pre prichytenie mobilu. Ak svoj telefón budete mať príliš ďaleko a budete ho potrebovať priblížiť, Spigen pre vás vyvinul systém teleskopického vytiahnutia, ktoré umožní mobil vytiahnuť až o 18 cm.

Takmer neobmedzená kompatibilita držiaku

Určite ste sa stretli s držiakmi, ktoré majú určité rozmerové obmedzenie pre uchytenie mobilného telefónu. Spigen Kuel H35 tieto problémy vyriešil. Vďaka magnetickému systému prichytenia si jednoducho nalepíte na vonkajšiu alebo vnútornú stranu krytu kovový pliešok. Kryt vrátite na mobil, a následne už môžete priložiť k držiaku. To znamená, že tento kryt patrí medzi neobmedzene kompatibilné. Podľa výrobcu tento systém najlepšie funguje na krytoch spoločnosti Spigen, ale zaručuje kvalitu a funkčnosť aj na ostatných krytoch.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zboží dorazilo v pořádku a funguje. BOHUŽEL je to ale jiný model, než prezentujete fotkama a popisem. Vámi prezentovaný model není H35, ale Spigen Kuel® TS36 !!

Diskusia a poradňa k Spigen Kuel H35 Car Mount Holder
Príslušenstvo pre Spigen Kuel H35 Car Mount Holder Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Kuel H35 Car Mount Holder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Kuel H35 Car Mount Holder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Kuel H35 Car Mount Holder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Kuel H35 Car Mount Holder.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií