AD elektro MS hokej

Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder

Zobraziť katalóg
Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder
5 1 hodnotení
Držiak na mobil - do auta, uchytenie na palubnú dosku alebo čelné sklo, one touch technológia, kĺbový systém umožňuje otáčať o 360°, kompatibilné s telefónmi do maximálnej šírky 3.5''/8.9 cm
Kód:  SP050b46a Produktové číslo:  000CG21159 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder Predaj skončil

Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder

Hľadáte držiak do svojho auta, ktorý zaručí bezpečné zaistenie vášho mobilného telefónu? Tento problém za vás môže vyriešiť nový kryt Spigen Kuel TS36, ktorý vám ponúkne kompatibilitu so všetkými telefónmi do šírky 8,9 cm a možnosťou otáčania o 360° vďaka kĺbovej konštrukcií. Vzhľadom k špičkovému vyhotoveniu od spoločnosti Spigen sa tento držiak radí medzi naozaj kvalitné a spoľahlivé riešenia. 

Kľúčové vlastnosti držiaku do CD slotu

  • Kvalitné vyhotovenie, prepracovaný dizajn a zaručená kvalita Spigen
  • Zamknutie displeja jednoduchým pritlačením telefónu do krytu
  • Ľahké odopnutie z držiaka, ktoré zvládnete aj počas jazdy
  • Podpora mobilných telefónov do šírky 8,9 cm
  • Možnosť otáčania telefónom či držiakom o 360° pre vaše pohodlie
  • Zaručuje bezpečnosť - nebráni vo výhľade žiadnemu z pasažierov

Spoľahlivé a rýchle uchytenie držiaka aj telefónu

Uzamknutie telefónu prebieha instantne. Stačí ho len zatlačiť do držiaka. Uchytenie samotného držiaka AP230T prebieha cez opakovane použiteľný gélový vankúšik. Ten zaisťuje bezpečné umiestnenie a všestrannosť, pretože sa chytí nielen na sklo, ale aj na palubnú dosku (okrem povrchu z kože).

Váš telefón bude vždy na správnom mieste

Vzhľadom k určitému dnešnému štandardu vo vozidlách sú automobily vybavené priestorom na palubnej doske a čelnom skle, kam môžete tento držiak pripevniť. To zaručuje dobré umiestnenie držiaka vždy, keď je treba. Ak teda sedíte na mieste vodiča a potrebujete rýchlo prístup k svojmu telefónu, kryt Spigen Kuel AP230T bude s vašim telefónom vždy pri ruke.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pozor na obrázky. Máte zdy vyobrazené teleskopické rameno, ale držák ho ve skutečnosti nemá. První fotka je správně.

Diskusia a poradňa k Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder
Príslušenstvo pre Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Kuel Signature TS36 Car Mount Holder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Kuel Signature TS36 autós.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií